Kuva: AOP

Ihmiset väittävät Kendall Jennerin vaihtavan miehiä kuin paitaa - kaunotar iskee nyt takaisin

15.02.2019 13:15 - Katariina Auvinen

Kendall Jenner on kertonut, että hänellä on luottamusongelma ihmisten kanssa.

Mallina uraa tekevä Kendall Jenner, 23, on mitä ilmeisimmin kyllästynyt ihmisiin, jotka ruotivat hänen yksityiselämäänsä. Sosiaalisessa mediassa naista on nimittäin syytetty siitä, että Jenner tuntuisi vaihtavan miehiä kuin paitaa ja heittävän heitä roskiin samaan tahtiin. 

Nainen on nähty treffeillä useiden eri miesten kanssa parin vuoden aikana. Nyt nainen on seurustellut jo kuukausia ammattilaiskoripalloilijan Ben Simmonsin kanssa. Jenner on yhdistetty muun muassa laulaja Harry Stylesiin ja koripalloilijoihin Blake Griffiniin ja Jordan Jacksoniin

Nainen on pitänyt yhtä koripalloilija Ben Simmonsin kanssa muutaman kuukauden ajan. (kuva: AOP)

Nyt nainen on kyllästynyt ilkeisiin kommentteihin ja avannut sanaisen arkkunsa. Hän on myöntänyt, että hänellä on luottamusongelmia ihmisiin, joka vaikeuttaa pysyvän parisuhteen syntymistä. 

- Minä vain tiedän, jos suhteesta ei tule mitään. Olen valmis luovuttamaan hieman aikaisessakin vaiheessa, koska tiedän ettei siitä tule mitään, nainen kertoo. 

Naisen mukaan luottamusongelmat eivät koske pelkästään parisuhdetta, mutta vaikeuttavat myös ystävyyssuhteiden syntymistä. 

Lue myös: Kendall Jennerin jakku on kuin minimekko, pitkät sääret varastivat fanien huomion: "Täydellinen"

Lue myös: Kendall Jennerin uusi hiustyyli sai fanit hämmästelemään: "Kuin nuori Halle Berry!"

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat