Kuva: All Over Press

Gisele Bündchen vietti 10-vuotishääpäiväänsä - paljasti, mihin rakastui miehessään

28.02.2019 12:15 - Niki Miettinen

Entinen supermalli on seurustellut maailman tunnetuimman amerikkalaisen jalkapalloilijan Tom Bradyn kanssa jo vuodesta 2007 lähtien.

Entinen supermalli Gisele Bündchen, 38, juhlisti urheilijamiehensä Tom Bradyn, 41, kanssa eilen kymmenettä hääpäiväänsä, jota kutsutaan Suomessa tinahääpäiväksi. Kaunotar on kertonut hurmaantuneensa miehensä hymyyn jo ensi tapaamisesta lähtien.

He olivat molemmat jakaneet Instagramissa kuvia hääpäivästään puolisoaan ja perheettään ylistävien tekstien kera.

Heillä on kaksi lasta, yhdeksänvuotias Benjamin ja kuusivuotias Vivian. Bradyllä on myös 11-vuotias poika John aikaisemman vaimonsa Bridget Moynahanin, 47, kanssa.

Kaunottaren julkaisussa oli kolme kuvaa pariskunnasta vuosien varrelta, joista ensimmäisessä he katsovat toisiaan rakastavasti silmiin häissään. Naisen julkaisu on alapuolella ja myös täällä.

”En voi uskoa, että siitä on jo kymmenen vuotta, kun päätin jatkaa elämäni matkaa kanssasi. Mitkä mahtavat kymmenen vuotta ne ovat olleet! Tässä maailmassa ei ole mitään mitä rakastan enemmän kuin sinua ja perhettämme. Kiitos, että olet mukanani tällä matkalla ja teet siitä erityisen panostuksellasi. Jatketaan yhdessä kasvamista, toisiamme tukien ja rakastaen vielä useita vuosia,” Bündchen kirjoitti julkaisuun englanniksi ja portugaliksi.

Kaunotar on paljastanut Vanity Fair -julkaisulle, että tiesi löytäneensä tosirakkautensa, kun tapasi miehensä ensimmäisen kerran vuonna 2006. 

- Tapasimme ystäviemme kautta ja heti, kun näin hänet, hän hymyili ja ajattelin sen olevan kaunein ja karismaattisin hymy, mitä olen koskaan nähnyt. Istuimme keskustelemassa kolme tuntia ja enkä halunnut lähteä mihinkään hänen seurastaan. Sen jälkeen olemme keskustelleet toistemme kanssa joka päivä.

Pariskunta kuitenkin aloitti seurustelunsa virallisesti tammikuussa 2007 Insider-julkaisun mukaan.

Kaksi vuotta myöhemmin Brady kosi kaunotarta romanttisella tavalla, josta Bündchen kertoi Vogue-lehden haastattelussa.

- Hän huijasi minut luulemaan, että asunnossani oli vakava vesivahinko ja kiirehdin sen takia kotiini. Päästyäni asunnolleni siellä oli kaikkialla kynttilöitä ja ruusun terälehtiä. Sitten hän laskeutui polvilleen kosiakseen ja käskin hänet seisomaan, koska hänen polvensa oli leikattu ja pelkäsin sen tulehtuvan.

Pariskunta ei viivytellyt naimisiinmenonsa kanssa, sillä he pitivät häänsä Kaliforniassa 26. helmikuuta vuonna 2009.

Bradyn jakamassa kuvassa aviopari suutelee hääpäivänään. Julkaisussaan hän ylisti vaimoaan elämän valonaan. Urheilijan kuvan voit katsoa alapuolelta tai täältä.

”Kymmenen vuotta sitten en tajunnutkaan, miten paljon voisin rakastaa sinua ja yhteistä perhettämme. Sydämeni on niin täynnä ja tunnen oloni siunatuksi. Tiedän, ettei matkamme ole ollut kovin helppo, mutta yhteinen rakkautemme on voimistunut kaikkien haasteiden ansiosta. Kiitos, että rakastat minua ja tuet minua, kun tavoittelen unelmiani ja hoivaat perhettämme tavalla mihin vain sinä pystyt. Olet minun kallioni, rakkauteni ja elämän valoni. Rakastan sinua ja meidän perhettämme,” Brady kirjoitti vaimostaan lisäämällä loppuun tunnisteen, joka tarkoittaa esimerkillistä naispuolista johtajaa.

Bradyn mainitsemiin haasteisiin Insider-julkaisu epäili liittyvän vuoden 2015 huhut, että pariskunta olisi eroamassa, jotka mies totesi perättömiksi tuolloin radiohaastattelussa.

Lue myös: Julkkisparit, jotka ovat tavanneet toisensa sokkotreffien kautta - arvaisitko heistä?

Lue myös: Victoria´s Secret -mallin ahdistus ajoi naisen itsemurhan partaalle - teki radikaalin ratkaisun

Lue myös: Mallikaunotar joutui hyökkäyksen kohteeksi lentokentällä - sivullinen syöksyi apuun

Lähteet: Hollywood Life & Insider

Kilpailut

Uusimmat