Kuva: AOP

Girls-tähti jakoi herkän kuvan alusvaatteissaan: "Olen painavampi kuin koskaan, mutta onnellinen"

01.03.2019 17:15 - Katariina Auvinen

Lena Dunham on kommentoinut painonsa nousua.

Girls-sarjassa näytellyt Lena Dunham, 32, on kokenut viime vuosia kovia. Hän on kärsinyt pahasta endometrioosista, joka tarkoittaa kohdun limakalvon sirottumatautia. Tauti aiheuttaa kovia kipuja ja muun muassa lapsettomuutta. Dunham kävi läpi lukemattomia leikkauksia, kunnes hän päätyi poistattamaan kohtunsa. 

Nyt nainen on avautunut painonnousustaan tuoreimmassa Instagram-kuvassa. Hän kertoo, että painaa nykyisin enemmän kuin koskaan ennen, mutta on myös onnellisempi kuin koskaan ennen. 

"Olen aina tuntenut itseni niin, että olen aivan liikaa. Olen aivan liian nälkäinen, ahdistunut, kovaääninen, sairas, dramaattinen ja rehellinen. Olen aivan liikaa jotain.Olen saanut palautetta siitä, että vien liikaa tilaa sosiaalisissa tilanteissa tai vaadin ihmisiltä aivan liikaa. 

Nyt kuitenkin 32-vuotiaana painan enemmän kuin olen koskaan painanut, rakastan enemmän kuin ikinä ja olen kaikkea sitä, mitä olen aina ollut, mutta enemmän. Yksi asia on kuitenkin muuttunut. Olen onnellisempi kuin olen ikinä ollut. " 

Nainen on kertonut, että hän on paljon onnellisempi nykyisin, koska hän voi elää elämää, jossa ei tarvitse laskea jokaista kaloria. 

Lue myös: Girls-tähti pisti välit poikki parhaaseen ystäväänsä - ei voi antaa anteeksi tekemisiä

Lue myös: Girls-tähti joutui taas leikkauspöydälle - jakoi itsestään rehellisen kuvan operaation jälkeen

Lähde: Women´s Health 

Kilpailut

Uusimmat