Kuva: AOP

Fanit huolestuneita Game of Thronesin hahmon kohtalosta - katso kuvat, jotka puhuttaa somessa

04.03.2019 23:15 - Milena Raappana

Yhdessä HBO:n julkaisemassa viimeisen tuotantokauden kuvassa on pelottava piirre ensimmäisen tuotantokauden kuvan kanssa.

HBO on antanut tasaiseen tahtiin maistiaisia Game of Thronesin faneille huhtikuussa julkaistavasta sarjan viimeisestä tuotantokaudesta. Joulukuussa ja tammikuussa julkaistiin teaserit, jossa toisessa niistä talvi saapuu Talvivaaran kryptaan. Kryptassa Jon Snow sekä Sansa ja Aria Stark huomaavat itsestään veistetyt patsaat. Tämä villitsi fanit pohtimaan hahmojen kohtailoita, eikä spekulaatiolta säästy myöskään HBO:n julkaisemat uudet kuvat.

Kuvissa hahmot istuvat valtaistuimella, mutta yhdessä kuvassa on pelottavan paljon samankaltaisuuksia sarjan ensimmäisen tuotantokauden kuvan kanssa. Kuvassa Jon Snow istuu melkein täydellisesti samassa asennossa kuin Ned Stark. Erona kuvissa on katseen suunta. Jon katsoo suoraan kameraan, kun taas Nedin katse on suunnattuna alaspäin.

Fanien mielestä identtiset asennot saattavat viitata Jon Snown kohtaloon, joka ei olisi kuvien perusteella valoisa. Saihan Ned Stark lopulta päänsä pölkylle ja tikunnokkaan.

”En usko, että Jon Snown 8. tuotankauden ja Ned Starkin 1. tuotantokauden kuvien samankaltaisuudet asettelussa ja kehon asennossa olisi sattumaa. Talvi on täällä.”

”Tarkoittaako tämä, että Jon kuolee? Kuva muistuttaa minua ensimmäisen tuotantokauden promokuvasta, jossa Ned istuu valtaistuimella.”

”Se, että Jon on samassa asennossa kuin Ned ensimmäisen tuotantokauden kuvassa huolestuttaa minua.”

Mitä mieltä olet, kertooko kuva Jon Snown kohtalosta?

Lue myös: Game of Thrones -fanituote hämmästyttää somessa - "Onko tämä totta?"

Lue myös: Game of Thrones -kaunotar paljasti ällöttävän faktan kuvauksien takaa - onnistuisiko sinulta?

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat