Nanna Karalahti julkaisi bikinikuvansa - otoksen taustalla sympatiaa herättävä tarina

19.03.2019 13:00 - Senni Loikala

Perheineen Teneriffalle lähtenyt Nanna Karalahti sai hetken rentoutua uima-altaalla, vaikka lapsen oksennustauti osui juuri lomalle.

Personal trainer Nanna Karalahti päivitti tiistaina lähes 100 000 seuraajan Instagram-tiliään bikinikuvallaan. Kuvassa Karalahti lukee kirjaa uima-altaan vieressä. ”Eilen sain luettua kirjaa 15 sivua eteenpäin. Se on aika hyvin kahden lapsen kanssa”, Karalahti kirjoittaa.

Nanna Karalahti kertoo, ettei loma Teneriffalla ole sujunut ongelmitta. Karalahti kertoo Jax-poikansa olevan oksennustaudissa. Oksennustauti tarttuu herkästi. Kirjoituksen perusteella vaikuttaa, että perheessä on sairasteltu paljon. ”Eihän tässä vielä olla sairasteltu, niin kiva tulla lomalle vielä jatkamaan. Emme vieneet Jaxia viimeisellä viikolla päiväkotiin ennen lomaa, jotta hän ei saa sieltä oksennustautia. Sai sitten heti täällä (tai koneessa varmaankin).

Nanna Karalahti kannustaa välttämään huolta ikävistä asioista, joita voi tapahtua. ”Mikä on tarinan opetus? Älä ikinä pelkää etukäteen mitään tai koita liikaa minimoida riskejä, koska koskaan elämästä ei tiedä, mitä tapahtuu.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Nanna ja Jere Karalahden Alexia-tytär syntyi viime kesänä.

Lue myös: Nanna Karalahti: "Nostin 300 kiloa tietämättä raskaudestani"

Lue myös: Nanna Karalahti muistelee nuoruuttaan kahden siskon kanssa: "Tapeltiin nyrkein"

Lue myös: Nanna Karalahti julkaisi kauniin muiston hääpäivästään: ”Olen todella kiitollinen..”

Kilpailut

Uusimmat