Kuva: Instagram

Nanna Karalahti: "Nostin 300 kiloa tietämättä raskaudestani"

29.02.2016 15:45 - Senni Loikala

Fitness-tähti Nanna Karalahti paljastaa treenanneensa kovaa vielä päivää ennen plussatestiä. Raskaus pelästytti urheilullisen naisen, mutta nyt hän nauttii jälleen treenistä.

Fitness-tähti Nanna Karalahti, 27, kertoo raskausajan suhtautumisesta vartaloonsa ja terveyteensä tuoreessa blogipäivityksessään. Raskauden alkuvaiheessa hän ajatteli, että vauvaa pitäisi suojella tuhdilla ravinnolla ja liikkumattomuudella.

Luulin kroppani tarvitsevan hirveästi enemmän ravintoa, paljon normaalia enemmän lepoa enkä enää uskaltanut tehdä repiviä treenejä tai muutakaan raskasta”, Karalahti kirjoittaa.

Hän treenasi kovalla tahdilla vielä edellisenä päivänä ennen positiivista raskaustulosta. ”Olin tehnyt hauiskääntöä 25 kilolla, kyykännyt 80 kilolla, nostanut prässissä 300 kiloa tietämättäni olevani raskaana.

Treenistä saa nauttia raskaana

Nyt, kun raskaus on edennyt pidemmälle, Karalahti uskaltaa myös treenata kovemmalla tahdilla. Hän uskoo siitä olevan hyötyä myös sikiön terveydelle.

Puolessa välissä raskautta tunsin (onneksi) taas pikkuhiljaa olevani minä. Olen urheilullinen nainen, joka osaa kuunnella kehoaan ja on tutustunut tähän uuteen hienoon pyhään olotilaan, raskauteen. Puolen välin jälkeen olen taas pystynyt nauttimaan treenistä ja tiedän, että myös sisälläni nautitaan.

Pääset lukemaan Karalahden blogipäivityksen täältä.

Lähde: Nanna Karalahti -blogi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat