Kuva: AOP

Peruukeistaan tunnettu poptähti Sia paljasti naamansa - mikä kaunotar!

19.03.2019 14:30 - Iiro Myllymäki

Laulaja-lauluntekijä jakoi palkinnon muotigaalassa kasvojaan peittelemättä.

Australialainen poptähti Sia, 43, nousi suurimpaan suosioonsa sen jälkeen kun hän alkoi käyttää koko kasvot peittäviä peruukkeja Chandelier-hittinsä julkaisun yhteydessä vuonna 2014. Sittemmin nainen on paljastanut kasvonsa julkisten esiintymisten yhteydessä vain äärimmäisen harvoin. Nyt Sia on kuitenkin tehnyt poikkeuksen osallistuessaan The Daily Front Row Fashion Awards -tapahtumaan Los Angelesissa.

Sia jakoi muotitapahtumassa palkinnon suunnittelija Christian Sirianolle ja päätyi puheen yhteydessä myös laulamaan Sirianolle omistetun laulun.

- Henkilö, jolle omistan tämän palkinnon, on ystäväni, ja halusin antaa palkinnon ystävänä enkä poptähtenä, Sia perusteli peruukittomuuttaan puheessaan.

- Koska ajattelin, että ihmiset eivät ehkä usko minun olevan se kuka olen, kirjoitin myös laulun aiemmin, kun olin pissalla, Sia hauskuutti yleisöä ennen kuin puhkesi lauluun.

Voit katsoa naisen puheen alla olevasta twiitistä. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Sia on aiemmin perustellut kasvojensa peittelemistä halullaan pysyä tunnistamattomana ja välttyä julkisuuden lieveilmiöiltä. 

Alta voit vielä katsoa kuvia Sian poikkeuksellisesta lookista muotigaalassa. Jos kuvat eivät näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Celine Dion ylistää Flow'ssa häikäissyttä Siaa: "Täydellinen nainen"

Lähde: News.co.au

Kilpailut

Uusimmat