Kuva: AOP

Meghan Markle toivoo synnyttävänsä kotonaan - ei halua tuntea itseään ahdistuneeksi

10.04.2019 11:15 - Katariina Auvinen

Ihmiset ovat kantaneet huolta siitä, että nainen on avun ulkopuolella, jos joku menee pieleen synnytyksessä.

Herttuatar Meghan Markle, 37, saa ensimmäisen lapsensa aivan näinä päivinä. Nainen meni naimisiin prinssi Harryn kanssa viime vuoden toukokuussa. Daily mail -julkaisun mukaan Meghan ei aio synnyttää sairaalassa vaan kotonaan, koska hän ei halua tuntea itseään ahdistuneeksi. 

Ystävien mukaan Meghan olisi halunnut tällä tavalla kunnioittaa kuningatarta, joka synnytti myös lapsensa kotona. Monesti kuninkaalliset kuten herttuatar Catherine ovat synnyttäneet sairaalassa. He ovat myös näyttäytyneet medialle tuoreen tulokkaan kanssa pian synnytyksen jälkeen. Meghan ei kuitenkaan halua tehdä näin. 

Lähteiden mukaan moni on ollut huolissaan Meghanin turvallisuudesta synnytyksen aikana, koska hän on yli 35-vuotias ja saamassa vasta ensimmäistä lastaan Daily mail -julkaisu uutisoi. Marklen ei ole mahdollista saada esimerkiksi epiduraalia, jos hän synnyttää kotonaan. 

Ystävät kuitenkin uskovat herttuattaren selviytyvän synnytyksestä hyvin, koska hän on ollut erittäin hyvinvoiva ja harjoittanut joogaa koko raskausaikansa. 

- Kotisynnytys on hänen ensisijainen toiveensa, mutta katsotaan, miten kaikki tulee menemään, lähde kertoo. 

Lue myös: Serena Williamsilta iso lipsautus – saattoi paljastaa Meghan Marklen lapsen sukupuolen

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghanin lapsi ei tule olemaan prinssi tai prinsessa - tiedätkö miksi?

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat