Kuva: AOP

Suomalainen Star Wars -tähti muistelee edesmennyttä legendaa: "Lepää rauhassa ystäväni"

09.05.2019 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Peter Mayhew menehtyi 30. huhtikuuta.

Chewbacca-hahmoa Star Wars -elokuvissa näyttelevä suomalainen Joonas Suotamo, 32, julkaisi muutama päivä sitten koskettavan Instagram-kirjoituksen. Suotamo muisteli nimittäin alkuperäistä Chewbacca-näyttelijää Peter Mayhewia, joka menehtyi 30. huhtikuuta.

"Olen surullinen, kun sain kuulla, että rakas ystäväni ja mentorini, mahtava Peter Mayhew, on kuollut. Hän toivotti minut todella tervetulleeksi, kun autoin häntä näyttelemään Chewbaccaa The Force Awakens -elokuvassa. Hän auttoi minua opiskelemaan hahmoa ja helpotti omaksumistani kiltteydellään. Hänen ansiostaan pystyimme tuomaan Chewbaccan uusille sukupolville", Suotamo kirjoittaa ja jatkaa:

"Hän oli ainutlaatuinen herrasmies ja legenda. Kaipaan häntä. Koko Star Wars -universumi suree tätä kauheaa menetystä ja hänen vaimonsa ja perheensä ovat ajatuksissani sekä rukouksissani. Mayhewin perintö ja henki elää. Lepää rauhassa, ystävä."

Joonas Suotamo on näytellyt Chewbaccaa yksin Star Wars: The Last Jedi -leffasta lähtien. The Force Awakens -elokuvassa hän vielä auttoi ja tuplasi Mayhewia, joka oli ollut Chewbacca vuodesta 1977 lähtien.

Kauniin kirjoituksen ja kuvan näet alta tai tästä.

Lue myös: IL: Suomalainen Joonas näyttelee uudessa Star Wars -elokuvassa Chewbaccaa!

Lue myös: Uuden Star Wars -elokuvan julkaisupäivä selvillä! Fanit harmissaan: "Vielä niin kauan"

Lue myös: Huikea Star Wars -mainos leviää Facebookissa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat