Kuva: AOP

Nyt on epäreilua! Syy, miksi Khloé Kardashiania ei nähty Met galassa

08.05.2019 17:30 - Milena Raappana

Myöskään Kourtney Kardashiania ei maanantain kohutapahtumassa nähty.

Maanantaina Met galan parrasvaloissa säihkyivät kuuluisimmat julkimot, kuten Kardashianit. Kim, Kylie, Kendall ja Kris olivat yksiä illan kuvatuimpia upeiden asujensa kanssa. Tarkimmat pistivät kuitenkin merkille, ettei säihkyvissä iltapuvuissa nähty Khloéta tai Kourtneyta ja syy on riipivä.

Khloé oli nimittäin ainoa Kardashianeista, joka ei saanut kutsua yhteen vuoden kohutuimmista tapahtumista, sillä gaalan takana häärivän Voguen päätoimittaja Anna Wintourin mielestä hän ei ole tarpeeksi kuuluisa. Siitä huolimatta, että hänellä on Instagramissa 93 miljoonaa seuraajaa ja hän on ollut otsikoissa kohutun eronsa ja lapsensa Truen syntymän myötä, Khloé on Wintourin mielestä C-luokan julkimo.

Se, miksi Kourtneyta ei nähty salamavalojen räiskeessä, johtuu sympatiasta. Hän sai tänä vuonna ensimmäistä kertaa kutsun gaalaan, mutta päätti siitä huolimatta jäädä Khloén tueksi kotiin. Asiaan saattaa myös vaikuttaa sisarussuhteet, sillä salaisen lähteen mukaan Kimin on vaikea jakaa Met galan punaista mattoa siskojensa kanssa.

- Kaikki Kardashianien perheessä tietävät, että se on Kimin ilta. Hän kirjaimellisesti puhuu tapahtumasta koko vuoden. Hänen on vaikea jakaa huomiota siskojensa kanssa, lähde kertoo.

Lue myös: Khloé Kardashian vaivaantui haastattelussa - "Mitä voin sanoa?"

Lue myös: Khloé Kardashianin kuvalle nauretaan somessa: "Mikä ihme kättäsi vaivaa?"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat