Kuva: Mikko Räsänen

Haloo Helsinki -musikaali valloittaa teatterilavan - "Olemme innoissamme"

15.05.2019 11:30 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Musikaalin käsikirjoittavat Putouksesta tuttu Kiti Kokkonen ja toimittaja-juontaja Jenni Pääskysaari.

Suomalaisen musiikin suurnimen, Haloo Helsingin, tuotanto nostetaan musikaaliksi. Maailma on tehty meitä varten -musikaali saa kantaesityksensä Linnanmäen Peacockissa 6.2.2020, ja se pohjautuu yhtyeen suosittuun musiikkiin.

Tuoreen tiedotteen mukaan musikaalin kantava teema on ystävyys ja siihen on poimittu mukaan Haloo Helsinki! -yhtyeen fanien elämän käännekohtia.

”Biiseihimme pohjautuvaa musikaalia on suunniteltu jo pari vuotta. Nyt, kun tämä toteutuu, olemme asiasta todella innoissamme! Pyysimme faneiltamme tarinoita tueksi musikaalin käsikirjoitukseen. Saimme niitä luettavaksi huikean määrän, yhteensä satoja. Ne koskettivat meitä syvästi, joten suurkiitos teille kaikille", kommentoi Haloo Helsinki! -yhtye.

Maailma on tehty meitä varten -musikaalin käsikirjoittavat Putouksesta tuttu Kiti Kokkonen ja toimittaja-juontaja Jenni Pääskysaari.

”Olemme otettuja ja innoissamme siitä, että saamme käsikirjoittaa juuri tämän musikaalin. Yhdessä kirjoittaminen on ollut ihanaa. Arvomaailmamme ja huumorimme kohtaavat, ja erilaisuutemme on rikkaus. Ystävyys yhdistää meidät kaksi, mutta se voisi kaikkien niin halutessa yhdistää myös koko maailman”, kaksikko toteaa tiedotteessa.

Esityksen ohjaa kansainvälistä uraa tekevä Samuel Harjanne (mm. Kinky Boots / Helsingin Kaupunginteatteri ja Billy Elliot / Tampereen Työväen Teatteri). Vastaavana kapellimestarina, musiikin sovittajana ja musiikkidramaturgina toimii Eeva Kontu (mm. kapellimestari Kinky Boots ja Myrskyluodon Maija / Helsingin Kaupunginteatteri).

Lue myös: Haloo Helsinki! valittiin jälleen Iskelmä Gaalassa Vuoden yhtyeeksi: "Kuullaan taas vuonna 2021"

Lue myös: Haloo Helsingin Leo julkaisi mielenkiintoisen kuvapäivityksen - mitä oikein on luvassa?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat