Kuva: AOP

Johnny Depp jyrähti oikeudessa: "En ole koskaan pahoinpidellyt Heardia tai ketään muutakaan naista"

21.05.2019 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Depp haastoi vuoden alkupuolella Heardin oikeuteen 44 miljoonasta dollarista.

Hollywood-komistus Johnny Depp, 55, haastoi maaliskuussa ex-vaimonsa Amber Heardin, 33, oikeuteen peräti 50 miljoonasta dollarista, eli noin 44 miljoonasta eurosta. Depp muun muassa syyttää Heardia siitä, että hän on liannut miestä julkisesti, ja tämä on vaikuttanut miesnäyttelijän elinkeinoon negatiivisesti.

Nyt The Blast -lehti on saanut käsiinsä oikeusdokumentteja, joissa kerrotaan, että Depp on käynyt puhumassa oikeudessa itse. Mies muun muassa kertoo, että ei ole koskaan pahoinpidellyt ketään.

- Olen kieltänyt Heardin syytökset siitä lähtien, kun hän on niitä tuonut esille. Hän käveli oikeuteen vaatimaan lähestymiskieltoa maalatuilla mustelmillaan, jotka videokuva todistaa, että niitä ei aikaisemmin ollut. Tulen aina kiistämään syytökset. En ole koskaan pahoinpidellyt Ms. Heardia enkä ketään muutakaan naista, Depp sanoi ja jatkoi:

- Tämä oikeistaistelu ei tule ainoastaan puhdistamaan nimeäni ja palauttamaan mainettani, vaan se tuo myös selkeyttä niille ihmisille, jotka ovat oikeasti joutuneet kokemaan väkivaltaa, ja joille Heard on jatkuvasti valehdellut olevansa heidän äänitorvensa, Depp jyrähti.

Depp myös sanoi olleensa itse uhri.

- Siitä on todisteita, että itse asiassa Heard oli rikollinen ja minä uhri. Kun hän sekoitti huumeita ja alkoholia keskenään, hänesta tuli väkivaltainen minua kohtaan, ja tuon ovat monet sivustaseuraajat nähneet.

Heardin asianajaja Eric George kertoi The Blastille taas toisen puolen asiasta.

- Todisteet ovat selviä: Depp löi jatkuvasti Heardia. Jatkuva epätoivo ajaa Deppin ja hänen tukijansa pelastamaan hänen uransa käymällä turhia taisteluja niitä ihmisiä vastaan, jotka ovat olleet hänen läheisiään - lakimiehiä, managereita ja puolisoita, George iskee takaisin.

Oikeustaistelu saattaa jatkua vielä pitkään, mutta Depp on aikaisemmin ilmoittanut olevansa valmis taistelemaan niin kauan, että hänen maineensa puhdistuu.

Lue myös: Johnny Depp haastoi ex-vaimonsa oikeuteen - syyttää myös salasuhteesta miljardöörin kanssa

Lue myös: Johnny Depp katuu rakastumistaan näyttelijäkaunottareen - "Se on maksanut liikaa"

Lue myös: Johnny Depp aikoo taistella oikeudessa loppuun asti - "Heard on aiheuttanut liikaa harmia"

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat