Kuva: AOP

Selena Gomez kommentoi kohukuvia 68-vuotiaan näyttelijän kanssa: "Se näytti kyllä oudolta"

14.06.2019 09:45 - Katariina Auvinen

Gomezin ja hänen näyttelijäkollegansa Bill Murrayn käytös herätti kummastusta punaisella matolla Cannesissa muutama viikko sitten.

Laulaja Selena Gomez, 26, saapui Cannesin elokuvajuhlien punaiselle matolle upeana. Hän oli mukana, koska esiintyy elokuvassa The Dead Don´t Lie. Hän lyöttäytyi tuolloin näyttelijätähti Bill Murrayn, 68, seuraan ja pari kuiskutteli avoimesti toistensa korviin kuvaajien edessä.

Otokset käynnistivät varsinaiset romanssihuhut ja monet miettivät, mitä ihmettä Murray kuiski Gomezin korvaan, joka hihitteli miehelle sen jälkeen. Nyt nainen on puhunut asiasta ensimmäistä kertaa ja nuori nainen myönsi, että nähdessään itsekin kuvat, ne näyttivät hieman oudoilta. 

- Hän kertoi minulle, että näytin hyvältä, mutta hassutteli myös siitä, että mistä kaukaa oikein tulen. Yritin pitää pokkani punaisella matolla, mutta kyllähän se näytti hieman oudolta kuvissa, Gomez kertoo Jimmy Fallonille antamassaan haastattelussa. 

Gomezin mukaan kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta. Murray teki samaa jokaisessa lehdistötilaisuudessa. Murray näytteli samassa elokuvassa Gomezin kanssa. 

- Hän yritti naurattaa minua jokaisessa lehdistötilaisuudessa ja hän leikkisästi yritti iskeä minua, joka huvittaa, Gomez kertoo. 

Katso kuvat, joista kohu syntyi, alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Selena Gomezin ja 68-vuotiaan näyttelijätähden käytös punaisella matolla kuohuttaa: "Romantiikkaa?"

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat