Kuva: AOP

Khloé Kardashian kärsii vakavista migreenikohtauksista: "Oksensin verta"

26.06.2019 14:15 - Senja Rapila

Kaunotar paljasti ikävän ongelmansa Kardashianien omassa realityohjelmassa.

Seurapiirikaunotar Khloé Kardashian, 34, kertoo kärsivänsä pahoista migreenikohtauksista. Hän kertoo kärsineensä varsinkin eroskandaalin aikana vakavista ja pahoista migreenikohtauksista. Ensin hän ei tiennyt lainkaan kärsivänsä migreenistä, vaan voimakkaat oireet saivat hänet epäilemään terveyttään.

- Migreenikohtaukset ovat jatkuvasti pahentuneet. En tiedä johtuvatko ne kaikki samasta asiasta. Jonain päivinä tunnen oloni loistavaksi, eikä minulla ole lainkaan paha olla. Seuraavana päivänä  pieninkin asia saattaa saada minut tolaltaan, Khloé on kertonut Kardashianien omassa reality-ohjelmassa.

Khloé kertoo jaksossa, että hän luuli raskauden aiheuttaneen päänsärkyä ja oksennusta. Negatiivinen raskaustesti kuitenkin vahvisti, ettei kohtaukset johtuneet raskaudesta.

- Pääni tuntuu kirjaimellisesti siltä, että se olisi mustelmilla. Sitä on jyskyttänyt niin pitkään ja se on kammottavaa. 

Ohjelmassa Khloén oli määrä lentää Clevelandiin tapaamaan ex-miestään Tristania, mutta olonsa takia nainen ei siihen kokenut pystyvänsä.

- En tiedä voinko lentää näin. Olen oksentanut verta. Tämä on niin voimakasta. Vasen silmänikin on miltei sokea.

Lääkärikäynnin jälkeen lopulta selvisikin, että Kardashian kärsii migreenistä.

Lähde: Refinery 29

Lue myös: Sara Siepin ihastuttava kuva sai fanit sekaisin: "Täydellinen nainen"

Lue myös: Lotta Näkyvä on eronnut: "Rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat