Kuva: AOP

Laulajatähti pidätettiin - syytetään muun muassa seksikaupasta

12.07.2019 17:45 - Lauri Kujanpää

R. Kelly oli suosittu miesartisti varsinkin 90-luvulla.

CNN-julkaisun mukaan laulajatähti R. Kelly, 52, on pidätetty Chicagossa torstai-iltana.

Tällä kertaa miestä syytetään muun muassa seksikaupasta sekä yrityksestä vaikuttaa Atlantassa tapahtuneeseen oikeudenkäyntiin. Kelly oltiin napattu kiinni, kun hän oli ollut kävelyttämässä koiraansa.

- Hänen pidätyksensä johtuu 13 syytöksestä, jotka pitävät sisällään muun muassa lapsipornon hallussapitoa sekä oikeuden estämistä, kertoi Joseph Fitzpatrick US Attorney for the Northern District of Illinoisista.

Aikaisemmin tähteä on syytetty seksiin pakottamisesta sekä "seksilemmikkien" pitämisestä. Kesällä 2017 Kellyn ex-tyttöystävä Kitti Jones ja kolme muuta naista avautuivat Buzzfeed-sivustolle Kellyn väkivaltaisuudesta ja hänen harjoittamastaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Naisten kertoman mukaan R Kelly pyörittää omaa ”seksikulttiaan”, johon hän aivopesee naisia mukaan ja vie heiltä likipitäen kaiken vapauden.

R. Kelly on yhdysvaltalainen Grammy-palkittu R&B ja soul -laulaja, joka oli suosittu varsinkin 90-luvulla. Miehen hittejä ovat muun muassa Bump N Grind, I Believe I Can Fly sekä Ignition.

Lue myös: Laulaja R. Kellyä syytetään teinityttöjen pakottamisesta "seksikulttiin" - nyt vastaa syytöksiin

Lue myös: Laulajatähteä syytetään "seksilemmikkien" pitämisestä - "Hän koulutti naista 14-vuotiaasta alkaen"

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat