Kuva: AOP

Madonna haistattelee vihaajilleen somessa: "Naisia vihaavat kiihkoilijat voivat painua v*ttuun"

16.07.2019 11:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Madonna kehottaa ihmisiä lakkaamaan seuraamasta häntä Instagramissa, jos hänen päivityksensä eivät miellytä.

Supertähti Madonna, 60, valmistautuu parhaillaan Madame X -kiertueelleen. Nainen siirtyy areenakeikkojen tekemisestä intiimimpiin teatteritiloihin, ja viime aikoina hän on ahkerasti jakanut Instagramiin kuvia ja videoita kiertuevalmisteluista. Madonnan vastaanottamat kommentit ovat ilmeisesti olleet sen verran asiattomia, että nainen on päättänyt sanoa suorat sanat vihaajilleen tuoreessa somepäivityksessään.

”Instagram-poliisit, eli naisia vihaavat kiihkoilijat voivat painua v*ttuun! Te selvästikin pelkäätte sitä, mitä edustan. Se, että seuraatte minua ja kirjoitatte kommentteja vain osoittaa typeryytenne, tietämättömyytenne ja suvaitsemattomuutenne erilaisuudelle. Jos en mielestänne ole relevantti, todistakaa se. Lakatkaa seuraamasta minua”, Madonna kirjoittaa.

Voit katsoa naisen päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Madonna julkaisi kesäkuussa järjestyksessään 14:nnen studioalbuminsa Madame X, jonka tiimoilta nainen on suuntaamassa kiertueelle. Poptähti aloittaa kiertueensa syyskuussa. Albumi sai ensisysäyksensä siitä, kun Madonna oli perheineen muuttanut Portugaliin tukeakseen poikansa Davidin haaveita tulla ammattimaiseksi jalkapalloilijaksi. Portugalissa Madonna tutustui paikallisiin muusikoihin ja alkoi imeä vaikutteita monista musiikkityyleistä myös Portugalin ulkopuolelta. Sanoituksellisesti Madonna ottaa albumilla kantaa muun muassa Yhdysvaltain aselakeihin. Tuoreella God Control -musiikkivideolla aihe tuodaan brutaalisti esiin. Voit lukea musiikkivideosta lisää tästä jutusta

Lue myös: Maailman rikkain naisartisti selvitettiin - Rihanna ohitti jopa Madonnan!

Lue myös: Madonnan, 60, rintava look herätti huomion - "Parhaat tissit koko bisneksessä"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat