Kuva: AOP

Nicole Scherzinger onnistuu paljastelemaan myös housupuvussa - läpinäkyvä kangas säväytti

17.07.2019 22:15 - Iiro Myllymäki

Laulajatähden illallistyyli ei ollutkaan niin kesy kuin ensikatsomalta olisi voinut kuvitella.

Laulajakaunotar Nicole Scherzinger, 41, ei pelkää esitellä timmiä kroppaansa. Nainen antaa figuurinsa näkyä paitsi Instagram-kuvissa, myös välillä kokopitkään asuun pukeutuessaan. Jälkimmäisestä saatiin esimerkki, kun nainen kuvattiin poistumassa Craig’s-ravintolasta Los Angelesissa.

(kuva: AOP)

Nicole Scherzinger oli pukeutunut illalliselle läpinäkyvään, pilkulliseen housupukuun. Puvun alta paljastuivat naisen alusvaatteet, mikä toi ensikatsomalta viattomalta vaikuttaneeseen asukokonaisuuteen aimo annoksen seksikkyyttä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Nicole Scherzinger nousi maailman tietoisuuteen vuonna 2005 The Pussycat Dolls -yhtyeen jäsenenä. Tuolloin bändiltä julkaistiin Don’t Cha -hittisinkku. Scherzinger oli yhtyeen ehdoton keulakuva, ja sen muille jäsenille jaettiinkin soolo-osuuksia kappaleissa vain hyvin niukasti. Bändi lopetti vuonna 2010, ja Scherzinger on tehnyt tämän jälkeen soolouraa. Nainen on myös tv:stä tuttu. Suomalaiset saattavat muistaa hänet Ison-Britannian X Factorin tuomarina kaudelta, jolla Saara Aalto kilpaili. Scherzinger kannusti Aaltoa koko kilpailun ajan, mutta Aallon varsinainen mentori oli Sharon Osbourne. Nicole Scherzingerin mentoroima Matt Terry voitti kilpailun ja Saara Aalto sijoittui toiseksi.

Lue myös: Nicole Scherzinger julkaisi hikisen treenivideon - intoutuu twerkkaamaan kesken jumppaamisen

Lue myös: Nicole Scherzinger julkaisi jumalaisen bikinikuvan - fanit sekosivat

Kilpailut

Uusimmat