Kuva: AOP

Bradley Cooperista eronnut Irina Shayk bongattiin mysteerimiehen kanssa - katso kuvat

17.07.2019 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Shayk ja Cooper erosivat noin viisi viikkoa sitten.

Bradley Cooper, 44, ja mallikaunotar Irina Shayk, 33, erosivat kesäkuun alussa. Parisuhteen ongelmista on puhuttu jo pitkään ja hiljattain Voice.fi uutisoi siitä, kuinka fanit olivat varmoja siitä, että suhteen ongelmien takana on Cooperin rinnalla A Star is Born -elokuvassa nähty Lady Gaga.

Vain 5 viikkoa eron jälkeen Shayk on nyt bongannut tuntemattoman mysteerimiehen kanssa. Paparazzit kuvasivat mallikaunottaren New Yorkissa sijaitsevassa leikkipuistossa, jossa Shayk sekä jutteli miehen kanssa että lähentyi myös halimaan tätä. Shaykin mukana oli myös tämän 2-vuotias tytär Lea.

Paparazzikuvat näet alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Shayk kertoi vastikään Harper´s Bazaarille, että on ollut tarkoituksella vaitonainen omasta yksityiselämästään. Toisaalta se aiheuttaa myös sen, että monesti hänen elämänsä käänteitä pyritään kaivelemaan entistä aktiivisemmin. 

- Se on vain inhimillistä olla kiinnostunut toisten asioista ja hamuta sitä, mitä et voi haluta, silloin sitä haluaa. Se pätee myös yksityisasioihini, joista en puhu, Shayk kertoi.

Nainen sanoi, että hän uskoo avioliittoon, muttei myönnä, haluaako hän nähdä itsensä avioliitossa tulevaisuudessa. Shayk ei lue itsestään kommentteja tai edes sosiaalisessa mediassa hänelle lähetettyjä viestejä.

(kuva: AOP)

Lue myös: Huulipunajäljet vedenpitävä todiste Lady Gagan ja Bradley Cooperin suhteesta? Kuva leviää netissä

Lue myös: Bradley Cooper ja Irina Shayk, ero!

Lue myös: Irina Shayk antoi ensimmäisen haastattelunsa eron jälkeen: "Joskus haluaisin vain läimäistä ihmisiä"

Kilpailut

Uusimmat