Kuva: AOP

Bradley Cooperin suhdekriisi herätti kaikissa saman kysymyksen - onko Lady Gaga kaiken syy?

06.06.2019 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Bradley Cooperin ja Lady Gagan lämpimät välit ovat herättäneet spekulaatioita jo kuukausien ajan.

Uutisoimme juuri, että näyttelijä Bradley Cooperin, 44, ja huippumalli Irina Shaykin, 33, suhteen huhutaan olevan kriisissä. Lähteet ovat kertoneet uutisvälineille, että parin kumpikaan osapuoli ei ole enää onnellinen suhteessa. Kerrotaan, että parin kaksivuotias tytär on ainoa syy, miksi pariskunta pitää vielä yhtä.

Suhdekriisin paljastuminen on herättänyt kuumat spekulaatiot parisuhdeongelmien syystä. Kuumin kysymys ihmisten mielessä on tällä hetkellä, onko Lady Gagalla, 33, jotain osuutta asiaan. Lady Gagan ja Bradley Cooperin välinen kemia ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Kaksikko näytteli yhdessä Cooperin ohjaamassa A Star Is Born -elokuvassa, josta tuli valtava menestys. Gagan ja Cooperin kemia on loistanut muun muassa elokuvan tiedotustilaisuuksissa ja Oscar-gaalan esityksessä. Kaksikko esitti elokuvasta hitiksi nousseen Shallow-rakkauslaulun koko ajan toisiinsa katsoen ja lopussa intiimisti pianon ääressä vierekkäin istuen. Sosiaalinen media täyttyi kommenteista, joissa Gagan ja Cooperin välillä epäiltiin olevan muutakin kuin ystävyyttä. Epäilyjä lietsoi se, että Gaga oli juuri eronnut kihlatustaan Christian Carinosta.

Nyt lähde kertoo Us Weekly -lehdelle, että Cooperin ja Shaykin suhdekriisillä ei ole mitään tekemistä Lady Gagan kanssa. Myös toinen lähde vahvistaa, että Bradley Cooperin ja Lady Gagan välillä ei tapahtunut mitään romanttista A Star Is Born -elokuvan kuvauksissa.

Bradley Cooper ja Irina Shayk saapuivat helmikuun Oscar-gaalaan yhdessä. (kuva: AOP)

Lady Gaga on itse kumonnut romanssihuhut Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa vieraillessaan.

- Kyllä, ihmiset näkivät rakkautta ja arvaapa mitä: se on juuri sitä, mitä halusimmekin heidän näkevän. Shallow on rakkauslaulu. Koko elokuva on rakkaustarina. Meille molemmille oli todella tärkeää, että olemme [Oscar-esityksen aikana] jatkuvassa yhteydessä toisiimme, Lady Gaga kertoi.

Lue myös: Hollywoodin superpari päätyi yllättäen treenivideon taustalle - katso pätkä, joka saa hymyn huulille

Lue myös: Lady Gaga puhui erostaan ensimmäistä kertaa julkisuudessa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat