Kuva: AOP

Herttuapari lopetti jälleen kaikkien seuraamisen Instagramissa - taustalla spesiaali syy

02.08.2019 23:15 - Milena Raappana

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun parin seuraamat tilit näyttävät nollaa.

Sussexin herttuapari on jälleen lopettanut kaikkien seuraamiensa tilien seuraamisen. Joka kuukausi kuninkaallinen pari valitsee tiettyä teemaa kuten sukupuolivähemmistöjä, mielenterveysasioita tai ympäristöä edustavia tilejä, joita he seuraavat ja haluavat nostaa esille. 

Elokuu on kuitenkin poikkeuksellinen kuukausi siinä mielessä, että nyt herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn seuraajilla on mahdollisuus vaikuttaa, keitä he alkavat seuraavaksi seurata Instagramissa. Teemana on "Force for Change" eli "Muutoksen voimalle", mikä heijastelee Britannian Voguen syyskuun numeron teemaa. Meghan on ollut mukana tekemässä lehteä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvan oheen herttuapari kirjoitti:

"Toivomme, että seuraavan muutaman päivän ajan laittaisitte omat ehdotuksenne kommenttikenttään: joku, jota katsot ylöspäin, järjestö, joka tekee mahtavaa työtä ja jota meidän kaikkien pitäisi seurata, tili, joka inspiroi sinua olemaan ja tekemään paremmin (tai saa sinulle vain hyvän olon) tai asia, joka on optimisesti heijastaa parempaa huomista."

Pari julkistaa 15 seuraamaansa tiliä maanantaina. Meghan ja Harry aloittivat tavan seurata joka kuukausi tärkeistä asioista puhuvia tilejä toukokuussa. Aluksi idea sai ihmiset hämmästelemään, sillä pari lopetti myös suurien tilien, kuten Cambridgen herttuaparin tilin, seuraamisen. 

Lue myös: Herttuparin naapureille käsittämätön ohjeistus käytöstavoista - "Kuningatarkaan ei vaadi tällaista"

Lue myös: Herttuapari julkaisi kuvia Leijonakuninkaan ensi-illasta - fanien huomio veikeässä yksityiskohdassa

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat