Kuva: AOP

Rihannan paraatityyli lyö leuan lattiaan - katso kuvat seksiä tihkuvista lookeista vuosien varrelta

06.08.2019 16:15 - Iiro Myllymäki

Poptähti saapui vuosittaiselle festivaalille kotimaahansa Barbadokselle.

Jo useana vuonna poptähti Rihanna, 31, on palannut kotimaahansa Barbadokselle siellä järjestettävää kesäfestivaalia varten. Perinteikkään Crop Over -festivaalin huipentaa Kadooment Day -paraati, joka on sambakarnevaalimaista värien juhlaa. Rihannalta on totuttu näkemään rohkeaa, ihoa paljastavaa pukeutumista paraatissa.

Tänä vuonna nainen otti vähemmän paljastavan linjan, mutta tyylistä hän ei suinkaan tinkinyt. Nainen nähtiin pinkissä mekossa, joka oli koristeltu valtavin höyhenin. Pirteä asu herätti luonnollisesti huomion, missä ikinä Rihanna liikkuikaan.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Barbadosin turismin edistämisen nettisivuilla ”Grand Kadooment” -päivää kutsutaan ”saaren jännittävimmäksi päiväksi. Arvioidaan, että paraatiin osallistuu noin 15 000 ihmistä vuosittain. Tuskin kenenkään osallistumista jännitetään enemmän kuin Rihannan, joka ei joka vuosi ole saapunut paikalle mutta aina saapuessaan herättänyt valtavat määrät huomiota. Tämä ei ole mikään ihme, kun katsoo naisen menneiden vuosien paraatiasuja. Popparin seksiä tihkuvat asut ovat täynnä paraatipukeutumiselle ominaisia höyheniä, koruja ja paljasta pintaa.

Katso alta kuvat Rihannan kaikista Kadooment Day -paraatin asuista.

2017

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

2015

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

2011 & 2013

Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Maailman rikkain naisartisti selvitettiin - Rihanna ohitti jopa Madonnan!

Lue myös: Rihanna hyökkäsi Donald Trumpia vastaan somepostauksessa - joukkoampumiset saivat kiihtymään

Lähteet: Harper's Bazaar, Visit Barbados

Kilpailut

Uusimmat