Kuva: Nelonen / Petri Aho

Vain elämää -artisti julkaisi materiaalia tulevalta kaudelta - johti Instagram-tilin kaappaamiseen!

15.08.2019 15:15 - Senni Loikala

Yksi Vain elämää -sarjan artisteista julkaisi makupalan tulevalta kaudelta, mutta pian päivitykseen ilmestyi kyseenalainen kommentti hänen nimellään.

Laulaja Maija Vilkkumaa, 45, julkaisi torstai-iltapäivällä makupalan tulevalta Vain elämää -sarjan kaudelta, jolla hän on mukana. Videolle on koostettu pätkiä Hirvensalmella tänä kesänä koetuista esityksistä, jotka tulevat myöhemmin televisiosta. Päivityksen kuvateksissä lukee näin: "30.8.2019 alkaa @vainelamaaofficial Nelosella! Stoorissa koko loistava puffi."

Video sai nopeasti satoja katselukertoja ja määrä todennäköisesti kasvaa vielä jonkin aikaa. Yhdessä päivityksen kommentissa Vilkkumaalta kysytään, tietääkö hän, milloin jakso hänen omasta päivästään tulee televisiosta. Tähän Vilkkumaa vastasi näin: "Tiiän, mutten oo varma saanko kertoo" ja tekstin perässä oli itkevä hymiö. 

Pian kuitenkin Vilkkumaan nimellä ilmestyi samaan keskusteluun seuraava kommentti: "Ehkä jos maksusta sovitaan? HAHHAAAAHHAAA *ilkeää naurua*"

Hetken päästä Vilkkumaan nimellä ilmestyi jälleen uusi kommentti, tällä kertaa mitä ilmeisimmin artistin itsensä kirjoittamana: "Haluan korostaa etten kirjoittanut äskeistä kommenttia vaan tilini kaapattiin."

Katso Vilkkumaan päivitys alta.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Vain elämää -sarjan kymmenennellä tuotantokaudella ovat Vilkkumaan lisäksi mukana Samu HaberVilleGalleVesalaErinLauri TähkäElastinen ja Antti Tuisku.

Lue myös: Lauri Tähkää ja Maija Vilkkumaata yhdistää yllättävä yhteensattuma - asia ilmi yhteiskuvan myötä

Lue myös: Lauri Tähkä listaa 10 parasta kotimaista kappaletta - oletko samaa mieltä valinnoista?

Kilpailut

Uusimmat