Kuva: Emmi Moilanen

Veronica Verho tyhjensi kalenterinsa TTK-kisaa varten: Menen vaikka läpi kiven, jos sitä vaaditaan

29.08.2019 17:45 - Emmi Moilanen

Radiojuontaja on odottanut kesän ajan malttamattomana tanssitreenien alkua.

Vuoden radiojuontajana palkittu mediapersoona Veronica Verho, 23, kilpailee 22. syyskuuta MTV3-kanavalla starttaavassa Tanssi tähtien kanssa -ohjelmassa. Verho kertoo Voice.fi -sivuston haastattelussa odottaneensa innolla tanssirupeaman alkua – jopa niin malttamattomana, että viestiä tuli vaihdettua jo etukäteen valmentaja Jani Rasimuksen kanssa.

- On ollut todella pitkä aika odottaa. Laitoin Janille viestiä ennen kesää, että en tiedä osaanko oikein nauttia kesälomastani, kun odotan niin paljon, että ruvetaan tanssimaan yhdessä. Todella odottavin mielin olen, Verho iloitsee.

- Tulee varmaan pitkiä päiviä, mutta kaikki on varmasti sen arvoista, Rasimus lisää.

Verho on raivannut kalenteristaan radiotöiden oheelle runsaasti aikaa tanssitreenejä varten, eikä hän epäröinyt hetkeäkään, kannattaisiko kisaan lähteä mukaan vai ei. Juontaja tuntee olevansa ”oikeassa paikassa oikeaan aikaan.”

- Ei ollut yhtään epäröintiä, eikä ole tämän matkan aikana kertaakaan ollut. Kun näimme ensimmäistä kertaa Janin kanssa ja istuimme alas juttelemaan, tuli turvallinen olo sekä tunne, että opin varmasti tanssimaan.

(Juttu jatkuu kuvan alla.)

Veronica Verho kilpailee valmentaja Jani Rasimuksen kanssa. (kuva: Emmi Moilanen)

"Menen vaikka läpi kiven"

Verho arvelee, että erityisesti yksi piirre tulee näkymään hänen suorituksissaan syksyn aikana.

- Olen aika itsepäinen tyyppi, joka menee vaikka läpi kiven, jos sitä vaaditaan. Olen tyhjentänyt koko syksyni, että pystyn antamaan tälle aikaa. Olen tosi, tosi kilpailuhenkinen tyyppi, että varmasti se tulee näkymään, Verho pohtii vahvuuksiaan.

Vaikka innostuneisuus ja jännitys ovat päällimmäisiä tunteita Verhon mielessä, hän nimeää kuitenkin yhden asian, joka hieman kauhistuttaa.

- Ainoa asia, mikä pelottaa, on tanssikengät. Olen treenannut kävelemään korkokengillä ihan tätä juttua varten, koska olen niin sellainen maiharit ja lenkkarit henkeen ja vereen tyyppi.

- Nyt sain kokeilla tanssikenkiä, ja ne ovat aika piukat. Tuntuvat ihan hyvältä, mutta kuinkahan paljon rakkolaastareita saan käyttää… Se on ainoa asia, joka pelottaa, että aika pienet huolet minulla on, Verho tiivistää.

Lue myös: Emma Gaalassa nähtiin roppakaupalla Suomi-muotia - katso julkkisten näyttävät tyylit

Kilpailut

Uusimmat