Kuva: AOP

Bebe Rexha poseeraa spagaatissa pelkät stringit yllään - roisilla kuvalla tärkeä sanoma

02.09.2019 17:45 - Milena Raappana

Laulaja Bebe Rexha haluaa edistää kehopositiivisuutta ja ottaa kantaa yhteiskunnan luomiin ulkonäköpaineisiin.

Laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha, 30, otti taannoin sosiaalisessa mediassa kantaa naisten ikääntymiseen liittyviin odotuksiin. Eräs musiikkialan miespuolinen johtohahmo oli sanonut artistin olevan liian vanha ja hänen brändinsä hämmentävä. Rexhan mukaan kommentti kumpusi siitä, ettei kyseisen henkilön mielestä biisintekijöiden pitäisi julkaista seksikkäitä kuvia etenkään, jos he alkavat olla Rexhan ikäluokkaa. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Artistin syntymäpäiviensä kunniaksi julkaisemaa kuvaa voidaankin pitää tietynlaisena kannanottona. Rexha täytti 30 vuotta elokuun 30. päivä ja päivitti Instagram-tililleen erittäin rohkean ja roisin kuvan. 

Kuvassa Rexha on stringejä lukuunottamatta alasti kylpyhuoneen lattialla spagaatissa ja laittaa samaan aikaan huulipunaa huuliinsa. Kuvatekstistä ilmenee, että tähti venyttelee ja ehostautuu juuri ennen keikkansa alkua. 

"Tältä näyttää kolmekymppinen. Minun #SyntymäpäiväPukuni itsensä rakastaminen. Kehopositiivisuus. Anteeksipyytelemättä minä. Venyttelyt ja huulipunan laitot ennen keikkaa. #Eienää20", Rexha kirjoitti mustavalkoisen kuvan oheen. 

Julkaisu on kerännyt reippaasti yli 1,6 miljoonaa tykkäystä ja saanut fanit sekaisin. 

"Mielestäni voidaan varmuudella sanoa, että rikoit juuri internetin. Täytän 30 vuotta tammikuussa. Kiitos, kun saat 30 näyttämään täydelliseltä."

"30 ei ole koskaan näyttänyt näin kuumalta."

"Ikoninen."

"Hän on 30 ja tekee tällaisia hulluja juttuja. Minä olen 30 ja jos nukun oudossa asennossa, selkäni on viikon verran kipeä."

Rexha tunnetaan kehopositiivisuuden puolestapuhujana ja onkin julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa ottaa kantaa yhteiskunnan luomiin ulkonäköpaineisiin

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Bebe Rexha masentui nettikiusaamisesta - apu tuli yllättävältä taholta

Lue myös: Bebe Rexha protestoi Alamaban aborttilakia vastaan: "Minun vaginani, minun valintani"

Kilpailut

Uusimmat