Kuva: Eeva Helenius

Salkkarit-kaunottaren meikittömällä kuvalla tärkeä sanoma: "Te kaikki ootte hyviä just noin"

03.09.2019 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kirjoitus on saanut paljon ihastelua.

Salatut Elämät -sarjassa näyttelevä kuvankaunis Jasmin Voutilainen, 24, julkaisi Instagram-sivullaan luonnollisen selfien, jonka kautta haluaa muistuttaa ihmisiä tärkeästä asiasta. Voutilainen kirjoittaa, että kaikissa muokatuissa somekuvissa on aina takana oikea ihminen.

"Hello sinä siellä! Halusin vaan muistuttaa, että jokaisen huolitellun ja filtteröidyn kuvan takana täällä somen ihmeellisessä maailmassa on oikea ihminen. Ihan sellainen samanlainen, kuin säkin olet. Sellainen, jonka naamassa yhtälailla komeilee välillä näppy, kenen farkut välillä puristaa kuten sullakin ja joka välillä painii samanlaisten itsetunto-ongelmien kanssa, kuin säkin", Voutilainen kirjoittaa ja jatkaa:

"Sain tänään kuulla todella surullisia nuoren tytön mietteitä itsestään, jotka juurikin tää nykyajan IG-kulttuuri on saanut aikaan. Muistetaanhan, että etenkin nuorilla se todellisuus välillä unohtuu näitä meidän somevaikuttajien insta-feedejä selatessa".

Lopuksi Voutilainen vielä muistuttaa, että elämä on ihan jossain muualla kuin sosiaalisessa mediassa.

"Älkää unohtako, että elämä on just nyt siellä- just siellä!! Nimittäin ruudun toisella puolella, ei täällä IG:ssä. Ja kaikki te ootte hyviä just noin. Niin ällökliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin se on totta. Nuoruuden aallokot on tarpeeks vaikeita jo ilman tätä Instagramin luomaa painetta, ja 13 v Jasmin ois ainakin ollu ihan hukassa. Siks haluan haastaa myös just sut muistuttamaan tästä tärkeestä asiasta! Filtteritöntä ja kaunista päivää just sulle!"

Upea kirjoitus on saanut paljon ihastelua sekä tykkäyksiä.

"Ihan huippukirjoitus"

"Olet niin oikeassa!"

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jasmin Voutilainen näyttelee Salatut Elämät -sarjassa Aino Kaukovaara -nimistä hahmoa. Voutilaista seuraa Instagramissa yli 46 000 ihmistä.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilaisen festarityyli ihastuttaa somessa: "Kaunein!"

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen ei kavahda seksikohtauksia - "Se vain suoritetaan"

Kilpailut

Uusimmat