Kuva: Lauri Kujanpää

Krista Siegfrids treenaa neljä kertaa viikossa, eikä sekään vielä riitä: "On se kyllä tosi tiukkaa"

20.09.2019 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Krista Siegfridsin on oltava huippukunnossa, jotta hän pystyy laulamaan ja tanssimaan samaan aikaan.

Krista Siegfrids, 33, tunnetaan energisenä lavaesiintyjänä, jonka show’t vaativat kovaa kuntoa. Laulaminen ja samaan aikaan koreografian mukaan tanssiminen ei ole niin helppoa miltä se parhaimmillaan näyttää, ja tästä syystä Siegfrids treenaakin tosissaan ja tavoitteellisesti.

Nainen kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että kesällä hän otti treenaamisen suhteen kevyemmin, mutta nyt on tullut taas aika kohottaa kuntoa toden teolla. Motivaattorina naisella toimivat tulevat keikat ja Dinner Show -esitykset, joissa nainen viihdyttää yleisöjä laulamalla eri vuosikymmenten suurimpia hittejä tehden samalla vaativia tanssikoreografioita.

- Pian pitää olla taas huippukunnossa. Onneksi tykkään treenaamisesta, Siegfrids sanoo.

Nainen onkin nyt aloittanut tiukan treenikuurin personal trainer Jucci Hellströmin ohjastuksessa. Siegfrids on treenannut yhdessä Hellströmin kanssa jo usean vuoden ajan, sillä kaksikko aloitti yhteistyönsä ennen vuoden 2013 Euroviisuja, joissa Siegfrids edusti Suomea. 

- On se kyllä tosi tiukkaa. Treenaamme yhdessä Juccin kanssa neljä kertaa viikossa. Sen lisäksi teen omia cardio-treenejä, Siegfrids sanoo.

Tiukka treenitahti jatkuu koko syksyn ajan.

Nainen ei ole missään nimessä kuitenkaan päästänyt itseään rupsahtamaan kesän aikana. Hän kertoo, että hän oli juuri tehnyt kuntotestin yhdessä Hellströmin kanssa ja tulokset olivat olleet rohkaisevia.

Alta voit katsoa maistiaisia viime syksyn Dinner Show -esityksistä. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Eronnut Krista Siegfrids saa irstaita treffipyyntöjä ja peniskuvia somessa - "Jengi on härskiä"

Lue myös: Krista Siegfrids avautuu nyt avioerostaan: "En voi elää suhteessa, jossa en ole onnellinen"

Kilpailut

Uusimmat