Kuva: Nelonen

IS: Big Brotherista häädetty Eeva-Leena jäi katumaan yhtä seksisessiota: "Emme keskustelleet siitä"

23.09.2019 15:45 - Iiro Myllymäki

Eeva-Leenaa hävettää, että hän ja Jukka harrastivat seksiä muiden asukkaiden läsnä ollessa, selviää Ilta-Sanomien haastattelussa.

Eilen sunnuntaina Big Brother -talosta häädettiin ulos Eeva-Leena. 30-vuotias nainen nousi nopeasti yhdeksi Big Brother -kilpailijakatraan puhutuimmaksi hahmoksi sen jälkeen, kun hänen ja Jukan välit kuumenivat. Jo ensimmäisellä viikolla kaksikko päätyi heiluttamaan peittoa. Kaksikon aktiiviset seksipuuhat ovat herättäneet tv-katsojissa paljon tunteita.

Nainen kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että yksi teko jäi kaduttamaan häntä BB-taipaleensa ajalta. Big Brother oli reilu viikko sitten ohjeistanut kilpailijoita, että kaikkien tulee nukkua makuuhuoneessa. Asukkaat sopivat tällöin keskenään, että yhteisen viihtyvyyden vuoksi kukaan ei harrastaisi seksiä makuuhuoneessa muiden nukkuessa. Eeva-Leena vakuutteli, ettei hän ja Jukka ryhtyisi intiimiin kanssakäymiseen, jos heidät päästettäisiin nukkumaan vierekkäin. Toisin kuitenkin kävi, ja viimeisenä yönään kaksikko harrasti seksiä muiden läsnä ollessa.

- Se on paljon mietityttänyt mua. Emme keskustelleet Jukan kanssa siitä tilanteesta missään vaiheessa, nainen kertoo Ilta-Sanomille.

(kuva: Nelonen)

Eeva-Leena sanoo, että Jukka teki tilanteessa aloitteen. Nainen mietti, että kyseessä saattaa olla hänen viimeinen yönsä talossa ja tästä syystä päätti vastata aloitteeseen. Tästä tuli naiselle huono omatunto.

- Nyt hävettää ja vähän harmittaakin, että tuli rikottua yhdessä sovittuja sääntöjä, Eeva-Leena myöntää.

Eeva-Leena vakuuttaa Ilta-Sanomien haastattelussa, että hänen ja Jukan väleissä ei ollut mitään romanttista. Samaa myös Jukka on sanonut talossa. Eevistä ei haittaisikaan, jos Jukalle tulisi muita naisseikkailuita BB-talossa.

- Pidän sitä jopa mahdollisena, että Jukalla tulisi talossa jotain muitakin naissuhteita. Se ei minua sillä lailla haittaa, koska Jukka ei ole merkityksellisin ihmissuhteeni talossa. Esimerkiksi Tarinasta tuli minulle talossa todella läheinen, Eeva-Leena sanoo.

Lue myös: BB-talossa ennätysajan viettänyt Niko Nousiainen: "Luulen, ettei ohjelma enää kanna"

Lue myös: Kuolleeksi väitetty Britannian Big Brother -tähti onkin elossa - "Kävin läpi helvetin"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat