Kuva: Henna Koste

Opettaja ahdisteli Anne Kukkohovia ja raiskasi 8-vuotiaan kaverin: Pedofiilien tuomiot liian pieniä!

03.10.2019 06:00 - Henna Koste

Kukkohovi halusi vältellä erikoista opettajaansa, luokkakaveri ei ollut yhtä onnekas.

Malli ja yrittäjä Anne Kukkohovin, 48, elämään pureudutaan tuoreessa Päin punaista, Anne Kukkohovin kyydissä 24/7 -kirjassa (Docendo), jonka on kirjoittanut Emilia Saloranta. Kukkohovin elämään on mahtunut monia menetyksiä. Hän on menettänyt nuorena isoveljensä, aikuisiällä vanhempansa ja tärkeän ystävänsä, stylisti Teri Niitin

Kukkohovin lähipiiriin on mahtunut paljon rakastavia ihmisiä, mutta hän kertoo kirjassaan myös ahdistavista aikuisista elämässään. Veiston opettaja herätti hämmennystä tokaluokkalaisessa Kukkohovissa ja muissa oppilaissa. Kun opettajan tunnilla vastasi oikein, hän tuli palkinnoksi viereen - kutitteli ja kopeloi samalla. Kukkohovi kertoo kirjassa, että hän tiedosti jollain tavoin, että miestä kannatti vältellä. Kerran veistotunnilla Kukkohovi meni näyttämään rakentamaansa autoa opettajalle.

"Jotenkin hän alkoi kopeloida minua, veti paksuja sukkahousujani alas, tunki kättään haarojen väliin. Yritti vetää sukkahousujani vieläkin alemmas. Mies toimi niin ripeästi, että joskus myöhemmin ymmärsin, että se ei voinut olla ensimmäinen kerta. Pääsin onneksi karkuun ennen kuin hän sai vedettyä sukkahousuni pois. Minulla oli epämiellyttävä olo. Itketti. Luokka oli onneksi täynnä oppilaita, joiden luokse vetäydyin", Kukkohovi kuvailee kirjassa. 

Kukkohovi keräsi rohkeutta kertoakseen opettajalleen. Omaluokanvalvoja otti kertoman vakavasti ja alkoi toimia ripeästi. Tässä välissä opettaja oli kuitenkin ehtinyt raiskata Kukkohovin kahdeksanvuotiaan luokkakaverin. 

"Mies erotettiin, mutta vuosia myöhemmin kuulin, että hän teki saman uudelleen toisessa koulussa."

Asia ei ole unohtunut. 

- Se herättää tosi vihaisia tuntemuksia. Talousrikoksista tuomitaan enemmän kuin pedofiliasta, se on mulle tosi arka aihe. Kun poikani Miska oli ala-asteella, alueella pyöri pakettiauto, johon houkuteltiin lapsia. Yhden pojan isä oli rikospoliisista ja tämä saatiin nopeasti kiinni. Siitä jäi kuitenkin joku pakettiautokammo: aina, kun oli pakettiauto, Miska luuli, että siellä on joku kidnappaaja. Asiaa käytiin läpi, Kukkohovi kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

- Tuomiot, jotka tulevat lapsiin kohdistuvasta väkivallasta, ovat aivan liian pieniä. Minä en ole päättämässä lakeja, Kukkohovi huokaisee. 

Kukkohovi kertoo, kuinka rankat kokemukset ovat vaikuttaneet häneen vanhempana. Kuuntele alta.

Lue myös: Me Naiset: Ero vei Anne Kukkohovin syviin vesiin: "En poistunut kotoani viikkokausiin"

Kilpailut

Uusimmat