Kuva: AOP

Miley Cyrus kuvattiin suutelemassa huhuttua uutta rakastaan - kiusoittelua myös somessa

07.10.2019 14:15 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrusin ja Cody Simpsonin ympärillä velloo suhdehuhuja.

Laulaja Miley Cyrusin, 26, ja näyttelijä Liam Hemsworthin, 29, avioliitto ja pitkä suhde tuli tiensä päähän elokuussa. Miley Cyrus näytti siirtyvän nopeasti elämässään eteenpäin eron jälkeen, ja hänet kuvattiin nopeasti tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carterin kanssa suutelemassa. Hiljattain uutisoitiin, että Cyrusin ja Carterin suhde päättyi, koska laulaja tahtoi keskittyä omaan uraansa.

Miley Cyrus ei ole taaskaan jäänyt tuleen makaamaan. Kirjoitimme jo aiemmin naisen kohtaamista uusista suhdehuhuista. Nainen on nyt kuvattu pusuttelemassa laulajakollega Cody Simpsonia, 22. Kaksikko on ollut ystäviä jo vuosien ajan, mutta uusien kuvien perusteella kaksikon suhde näyttää syventyneen.

(kuva: AOP)

Kaksikko on kiusoitellut lähentyneitä välejään sosiaalisessa mediassa. Cody Simpson jakoi Instagramin tarinoissaan kuvan, jossa hän pussaa Miley Cyrusta otsalle. Kuvatekstissä hän kirjoittaa, että Cyrus oli tehnyt hänelle aamiaista ja kutsuu naista hellittelynimellä ”baby”. Myöhemmin Cyrus jakoi omissa Instagram-tarinoissaan itsestään kuvan kuvatekstillä ”baby”, selvästi tiedostaen, mitä Simpson oli aiemmin jakanut.

Lähteet kertovat, että Cyrus ja Simpson eivät kumpikaan hae tällä hetkellä vakavaa seurustelusuhdetta vaan haluavat vain pitää hauskaa.

Lue myös: Miley Cyrusin eksä bongattiin mysteerimiehen kanssa - hämmentyi valokuvaajan kysymyksestä

Lue myös: Liam Hemsworth kommentoi ensimmäistä kertaa kohueroa Miley Cyrusista - jäätävä piikki toimittajille

Lähteet: Cosmopolitan, E! Online

Kilpailut

Uusimmat