Kuva: AOP

Robert Pattinson uuden kauhuelokuvan teosta: "Ensimmäinen ottoni oli raivokas masturbointikohtaus"

18.10.2019 17:15 - Sallamaari Niittymäki

Twilight-tähti on viihtynyt viime vuosina indie-elokuvien parissa.

Brittinäyttelijä Robert Pattinson, 33, kertoi New York Timesin haastattelussa roolistaan uudessa kauhuelokuvassa The Lighthouse.

- Ensimmäinen ottoni oli raivokas masturbointikohtaus. On aina mukava tehdä jotain massiivista avauskohtauksessa, ja ensimmäinen otto todella meni sellaiseksi.

The Lighthousen on ohjannut Robert Eggers, joka tunnetaan kulttimainetta nauttivasta vuonna 2016 julkaistusta The Witch -kauhuelokuvasta. The Lighthouse jatkaa samalla tiivistunnelmaisella ja synkällä linjalla. Elokuva on mustavalkoinen ja rooleja siinä on vai kolme.

Elokuvassa Robert Pattinson yhdessä näyttelijäkonkari Willem Dafoen kanssa ovat majakanvartioita, jotka elävät syrjäisellä ja kolkolla Uuden-Englannin saarella 1890-luvulla. Yhdessä he ryyppäävät, riitelevät, huutavat, mutta myös halailevat. The Lighthouse on inhorealistinen kuvaus kahdesta miehestä, jotka joutuvat kohtaamaan yksinäisyyden, ystävyyden ja pahimmat pelkonsa – eristyksissä kaikesta.

Kuvaukset ääriolosuhteissa Kanadan nimimaalla olivat vaativat ja Pattinsonilla olikin roolisuoritustaan varten erikoiset keinot. Hän saattoi kakoa tai lyödä itseään naamaan, yllättäen samalla myös vastanäyttelijänsä ja ohjaajan.

- Vaikka se olisi raivo mitä tunnet, se on kiinnostavampaa kuin yksitoikkoisuus, koska raivoa pystyy hyödyntämään, Pattinson kertoo haastattelussa.

The Lighthouse elokuvan ensi-ilta Suomessa nähdään 15.marraskuuta 2019.

Katso traileri alta.

Lue myös: Robert Pattinson treenasi itsensä uskomattomaan kuntoon - Fanit villiintyivät uusista kuvista

Lue myös: Twilight-tähti on uusin Batman - somessa leviää sama vitsi

Lue myös: Näyttelijä Robert Pattinsonilla paloi hermot kuvauksissa - melkein löi elokuvaohjaajaa

Lähde: The New York Times

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat