Kuva: AOP

Eminemin tytär ihastuttaa Instagramissa: ”Olet kirjaimellisesti täydellinen”

25.10.2019 11:45 - Sallamaari Niittymäki

Lahjoja epäilemättä olisi kauneusalalle.

Eminemin tytär Hailie Mathers, 23, julkaisi Instagramissaan ihastuttavan kuvan itsestään. Syksyyn ja halloweenin aikaan sopivasti, hänellä on oranssia luomiväriä ja saman sävyistä huulipunaa. Kyntensä hän on lakannut kauniin tummanvihreiksi. Paidaksi on valikoitunut musta poolopaita, joka korostaa entisestään värikästä meikkiä.

Näet kuvan alta.

Kuvatekstissä Mathers hehkuttaakin halloweenin tuloa.

- Näyttää, että halaisin itseäni ja totta puhuakseni olen täysin okei sen kanssa, mitä tulee itsensä rakastamiseen, vai mitä! Otin tämän kuitenkin aikomuksenani esitellä oranssia meikkityyliäni, koska onhan halloween vain 10 päivän päässä.

Mathersin tyylitelty ja kaunis meikki onkin aiheuttanut ihastusta seuraajissa.

Upea! Rakastan meikkiäsi.”

”Mitä meikkivoidetta käytät?”

”Arvostaisimme jos saisimme meikkitutoriaaleja.”

”Olet upea ja inspiroiva.”

Hailie Scott Mathers on Eminemin ja tämän entisen vaimon Kim Scottin ainut lapsi. Hailie syntyi vuonna 1995. Hän elää tavallista nuoren naisen elämää Michiganissa ja on vanhempiensa kahdesta erosta huolimatta hyvissä väleissä isänsä kanssa.

Mathers valmistui Michiganin yliopistosta hyvin arvosanoin pääaineenaan psykologia. Toisin kuin isänsä, Mathers on kertonut Daily Mailin haastattelussa, ettei ole kiinnostunut musiikista.

Sen sijaan hän on kertonut harkinneensa työtä kauneusalalla ja sosiaalisessa mediassa. Epävarmaa kuitenkin hänen mukaansa vielä on, että haluaako hän elää julkisuuden tuomassa valokeilassa.

Lue myös: Eminemin tytär on jo 22-vuotias kaunotar - katso miltä hän nykyään näyttää

Lue myös: Eminem on lähes tunnistamaton uudessa lookissa - katso hämmentävä kuva

Lähteet: Hollywoodlife ja DailyMail

Uusimmat