Kuva: AOP

Game Of Thrones -kaunotar paljastaa yksityiskohdan "kahvikuppikohusta" - "Tässä teille totuus"

31.10.2019 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Emilia Clarke näytteli sarjassa Daenerys Targaryenia.

Viime keväänä eräs Game of Thrones -sarjan kohtaus aiheutti pientä kohua.

Yhdessä kohtauksessa lavasteisiin oli nimittäin eksynyt jotakin, mikä ei sinne todellakaan kuulu. Emilia Clarken esittämän Daenerys Targaryenin edessä nimittäin nähdään yhdessä kohtaa take away -kahvimuki ja tämän tarkkasilmäinen fani oli huomannut. Voit lukea lisää tästä.

Uutisoimme myös, että Clarke oli yksi Paper Cup -kahvilan kanta-asiakkaista kuvausten aikana.

- Hän rakasti bageleita. Niitä hän tilasi paljon, kertoi kahvilan omistaja John McKinney. Hänen mukaansa Clarkella oli usein tapana istuskella kahvilassa ja odottaa, että hänen kyytinsä kuvausstudioille saapui.

Asia oli tullut puheeksi nyt tuoreessa haastattelussa, kun Clarke oli ollut Jimmy Fallonin vieraana suositussa The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa. Clarke paljasti, että kyseessä ei ollut itse asiassa hänen kuppinsa.

- Tässä on teille totuus. Meillä oli juhlat ennen Emmy-gaalaa vastikään ja Conleth Hill, joka näytteli Lord Varysia, tuli lähelleni ja sanoi, että hänellä olisi yksi asia kerrottavana, Clarke aloitti ja jatkoi:

- Hän sitten sanoi, että "se kahvikuppi oli minun". Hän myös lisäsi, että on pahoillaan, mutta ei halunnut ottaa asiaa aikaisemmin esille, koska näytti siltä, että kaikki paine oli minun niskassani, Clarke nauroi.

Lue myös: Game of Thronesin kohukahvimukin alkuperä selvitettiin - tieto yllätti monet

Lue myös: Miten näin voi käydä? Uusimmassa Game of Thrones -jaksossa kiusallinen mutta huvittava moka

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat