Kuva: AOP

Nännit näkyvät läpi - Kendall Jenner, 23, jätti rintaliivit kotiin

31.10.2019 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jenner on kertonut haluavansa äidiksi.

Seurapiirikaunotar Kendall Jenner, 23, vietti ystäviensä kanssa aikaa Los Angelesissa. Jenner oli seurueineen päätynyt muun muassa lounastamaan paikalliseen ravintolaan.

Yhdysvaltalaiset paparazzit olivat ikuistaneet Jennerin rennon asun, joka koostui mustista kengistä, rennoista farkuista sekä valkoisesta läpinäkyvästä paidasta. Jenner ei ollut pukenut rintaliivejä päälleen ja hänen nänninsä paistoivat valkoisen pitkähihaisen paidan alta.

(kuva: AOP)

Jenner päätyi kuun alussa otsikoihin, kun hän oli ollut viettämässä ystävänsä, huippumalli Bella Hadidin, 23-vuotisjuhlia ja eräs video juhlista oli noussut viraalihitiksi.

Jenner oli nimittäin julkaissut Instagram-tarinoissaan videon, jossa antaa märän suukon ystävälleen. Lyhyessä pätkässä Jenner istuu hajareisin Hadidin päällä ja päättää pussata tätä suoraan suulle. Voit katsoa videon täältä.

(kuva: AOP)

Jenner paljaasti eräässä Keeping Up With The Kardashians -sarjan jaksossa siskolleen Kim Kardashianille, että odottaa innolla lapsien saamista.

- En malta odottaa sitä päivää, että saan lapsia! Aion antaa tulevalle lapselleni mahdollisuuden harrastaa kaikkea mahtavaa! Jenner riemuitsi.

Isosisko Kim oli asiasta myös innoissaan, sillä Kendall Jenner on tällä hetkellä ainoa Kardashianin siskoksista, jolla ei vielä lapsia ole.

(kuva: AOP)

Lue myös: Kendall Jennerilla vauvakuume? "En malta odottaa, että saan lapsia!"

Lue myös: Kendall Jenner esitteli paljasta peppuaan somessa, fanit hullaantuivat: "Olet kuuma"

Lue myös: Kendall Jennerin topless-kuva sekoitti fanit - sekoittivat hänet muihin julkkiskaunottariin

Kilpailut

Uusimmat