Kuva: AOP

Amber Heard syyttää Johnny Deppia todistajien hiljentämisestä - 'Raha on liikkunut'

31.10.2019 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Heard uskoo, että Deppin taustajoukot ovat maksaneet mahdollisille todistajille.

Ex-aviopari Johnny Depp, 56, ja Amber Heard, 33, ovat taistelleet viime talvesta asti oikeudessa. Depp haastoi Heardin oikeuteen 50 miljoonasta dollarista, eli noin 44 miljoonasta eurosta. Depp muun muassa syyttää Heardia siitä, että hän on liannut miestä julkisesti, ja tämä on vaikuttanut miesnäyttelijän elinkeinoon negatiivisesti.

Nyt Heard on syyttänyt oikeudessa Deppia siitä, että Depp ja hänen taustajoukkonsa ovat maksaneet vaitiolosta mahdollisille todistajille. Heard myös vaatii, että Deppin taustajoukkojen pitäisi tuoda oikeuteen todisteet rahaliikenteestä.

Heard etsii oikeusdokumenttien mukaan "mahdollisia maksuja niille henkilöille, jotka tietävät Deppin pahoinpidelleen Heardia". Heard myös uskoo, että maksujen takia todistajat ovat hiljentyneet kokonaan.

(kuva: AOP)

Heardin sanoo, että Deppin raha-asioista vastannut TMG-yritys on tiennyt väkivaltaisista tilanteista ja painostanut työntekijöitään antamaan vääriä lausuntoja.

Heard on aikasemmin tuonut oikeuteen kuvia, joissa Depp käyttää huumeita. Deppia on puoltanut taas muun mussa pariskunnan taloudenhoitaja, joka kertoi, että ei ole koskaan nähnyt Deppin satuttavan Heardia.

Oikeustaistelu jatkuu edelleenkin.

Lue myös: Taloudenhoitaja todisti oikeudessa: 'En nähnyt Johnny Deppin satuttavan koskaan Amber Heardia'

Lue myös: Amber Heard paljasti oikeudessa kuvia Johnny Deppin huumeidenkäytöstä - "Jäävuoren huippu"

Lue myös: Johnny Deppin eksä Amber Heard pelkää uransa puolesta - pyytää suljettua oikeudenkäyntiä

Kilpailut

Uusimmat