Kuva: AOP

Amber Heard paljasti oikeudessa kuvia Johnny Deppin huumeidenkäytöstä - "Jäävuoren huippu"

23.09.2019 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tuomari määräsi kaikki dokumentit ja materiaalit salaisiksi.

Johnny Depp, 56, ja ex-vaimo Amber Heard, 33, ovat taistelleet oikeudessa viime keväästä asti. Depp oli haastanut Heardin 50 miljoonasta dollarista, eli noin 44 miljoonasta eurosta, oikeuteen. Deppin mielestä Heard on mustamaalannut häntä ja tämä kaikki on vaikuttanut Deppin työmahdollisuuksiin.

Nyt oikeustaistelussa on edetty jälleen, sillä Heardin puoli toi esille kuvia, joissa Depp polttaa väitetysti pilveä. The Blast -julkaisun mukaan myös muita kuvia, joissa esitellään Deppin kotona olevia huumekätköjä, on tuotu tuomarin eteen.

Heardin asianajaja oli kertonut tuomarille, että kyseiset kuvat on otettu parin suhteen aikana ja ne ovat olleet vain "jäävuoren huippu kaikesta ikävästä".

Deppin asianajaja taas vastasi, että Depp on kertonut avoimesti huumeidenkäytöstään ja on käynyt testejä läpi, että on nykyään täysin raitis. Deppin asianajajan mielestä on myös törkeää tuoda vastaavia kuvia oikeuteen esille, sillä ne eivät auta kyseisessä taistelussa ollenkaaan, vaan ainoastaan nöyryyttävät Deppia.

Heard on aikaisemmin pyytänyt suljettua oikeudenkäyntiä, ja Deppista otetut kuvat nähtyään, oli tuomari määrännyt lopulta kaikki materiaalit salaisiksi.

Päätöksiä oikeudessa ei kuitenkaan ole vietä tehty suuntaan eikä toiseen, ja taistelu jatkuu seuraavien kuukausien aikana.

Lue myös: Johnny Deppin eksä Amber Heard pelkää uransa puolesta - pyytää suljettua oikeudenkäyntiä

Lue myös: Johnny Depp haastoi ex-vaimonsa oikeuteen - syyttää myös salasuhteesta miljardöörin kanssa

Lue myös: Johnny Depp aikoo taistella oikeudessa loppuun asti - "Heard on aiheuttanut liikaa harmia"

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat