Kuva: AOP

Ariana Granden "sikamainen" halloween-look räjäytti somen: "Kukaan ei voi päihittää asuasi"

01.11.2019 11:15 - Milena Raappana

Laulaja Ariana Grande pukeutui The Twilight Zone -sarjan sikanaamariin, mutta säilytti asussaan hänelle tyypillisen glamourin.

Moni julkisuuden henkilö pukeutuu halloweenina joksikin toiseksi tähdeksi, kuten tämän vuoden yhdeksi suosituimmaksi pop-tähti Billie Eilishiksi. 

Myös toinen musiikkimaailman supertähti Ariana Grande, 26, on ollut suosittu "halloween-asu" viime vuosina, mutta itse inspiraationlähde päätti tänä vuonna pukeutua seksikkään lookin sijasta hyytävään ja karmaisevaan asuun. Grande ei kuitenkaan vain tyytynyt julkaisemaan itsestään muutamaa somekuvaa, vaan pohjusti asupäätöstään useamman päivän ajan Instagram-tilillään. 

Aluksi hän päivitti lyhyitä videopätkiä amerikkalaisesta kauhua ja fantasiaa yhdistelevästä tieteisfiktiomaisesta tv-sarjasta The Twilight Zone, jota esitettiin Amerikassa vuodesta 1959 vuoteen 1964. Sarjan yhdessä jaksossa esiintyy sikanaamareihin pukeutuneita hahmoja, joita kaunis vaaleahiuksinen nainen säikähtää. 

Voit katsoa osan Granden tekemistä päivityksistä alta. Kaikki sarjaan liittyvät videoklipit löydät hänen Instagram-tililtään

Jos päivitys ei näy, voit kastoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fanit ajattelivat ensin Granden vain olevan todella innoissaan halloweenista, mutta yllättyivät, kun laulaja paljasti karmaisevan sikanaamarin sisältävän asunsa, joka kuitenkin oli tähdelle tyypillisesti hienostunut. 

Kuvat Grandesta halloween-asussaan ovat keränneet miljoonittain tykkäyksiä ja ylistäviä kommentteja. Laulajan asu on räjäyttänyt fanien tajunnan ja moni on nimennyt puvun olevan heidän tämän vuoden suosikkinsa. 

"Kirjaimellisesti yksi parhaimmista asuista, mitä olen koskaan nähnyt."

"Minulla ei ole sanoja."

"Voitit juuri halloweenin. Kukaan ei voi päihittää tätä."

"Olen peloissani."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Ponkkarityylistään tunnettu Ariana Grande sai netin sekaisin esiintymällä hiukset auki - katso

Lue myös: Ariana Grande tuotti suomalaisfaneilleen suuren pettymyksen - "Jostain on luovuttava"

Kilpailut

Uusimmat