Kuva: AOP

Emilia Clarke ahdistui Game of Thronesin alastonkohtauksista - kuvausryhmän sanat syöpyivät mieleen

19.11.2019 20:45 - Iiro Myllymäki

Nainen kertoo, että sarjan ensimmäisen kauden kuvauksissa hän meni täysin hämilleen alastonkohtauksia kuvatessaan.

Game of Thrones -sarjasta tutuksi tullut Emilia Clarke, 33, on kertonut avoimesti, miltä hänestä tuntui kuvata sarjan alaston- ja seksikohtauksia. Game of Thrones -sarjasta puhuttaessa usein onkin mainittu alastomuuden ja väkivallan määrä, ja etenkin sarjan ensimmäisellä kaudella Clarke nähtiin monissa kohtauksissa vähäpukeisena.

Emilia Clarke on puhunut aiheesta Armchair Expert -podcastissa. Hänenkin mielestään sarjan ensimmäisellä kaudella oli todella paljon alastomuutta, eikä näiden kohtausten kuvaaminen ollut helppoa. Nainen kertoo, että hän ajautui kiistelemään kuvausryhmän kanssa pyytämällä, että hän saisi peittää kriittiset paikat lakanalla.

- He sanoivat siihen, että ”ethän halua tuottaa pettymystä Game of Thrones -faneille”, Clarke kertoo.

Emilia Clarke sanoo, että hän oli juuri valmistunut näyttelijäkoulusta päästyään sarjaan mukaan. Vielä suhteellisen kokemattomana näyttelijänä nainen ajatteli, että jos alastomuus mainitaan käsikirjoituksessa, sen tarve on tarkkaan harkittu eikä hänen tule sitä kyseenalaistaa. Ennen kuvauksia nainen uskoi olevansa sinut alastonkohtausten tekemisen kanssa, mutta itse tilanteessa hämmentyneet tunteet valtasivat hänen mielensä.

- Olen siinä alasti monen ihmisen edessä enkä tiedä, mitä minun pitäisi tehdä tai mitä minulta odotetaan. En tiedä, mitä muut haluavat ja mitä itse haluan, Clarke muistelee.

Nainen kiittelee vastanäyttelijäänsä Jason Momoaa siitä, että tämä sai hänet tuntemaan olonsa mukavammaksi alastonkohtauksissa.

Lue myös: Game of Thrones -kaunotar poseerasi muotilehden kuvauksissa - avonainen korsetti kerää kehuja

Lue myös: Game of Thrones -kaunotar haluaa olla seuraava James Bond: "Totta h*lvetissä!"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat