Kuva: AOP

Game of Thrones -kaunotar haluaa olla seuraava James Bond: "Totta h*lvetissä!"

11.11.2019 16:45 - Sallamaari Niittymäki

Huhut ja spekulaatiot käyvät kuumina koskien seuraavaa 007-agenttia.

Game of Thrones -tähti Emilia Clarke, 33, on ilmaissut kiinnostuksensa näytellä ensimmäistä naispuolista brittivakooja James Bondia. Empire-sivusto kysyi Clarkilta, olisiko tämä kiinnostunut legendaarisen brittiagentin roolista.

- Totta h*lvetissä! Tietysti! James Bond on yksi niistä poikkeuksista, joka on aina yhtä cool. Clarke vastasi innostuneena.

Myös näyttelijät Elizabeth Banks ja Priyanka Chopra ovat ilmaisseet halunsa näytellä Bondin roolia. Seuraavaksi luvassa on kuitenkin viimeinen Daniel Craigin, 51, tähdittämä Bond-elokuva No Time To Die. Se julkaistaan huhtikuussa 2020.

Fanit olivat ihmeissään Craigin suostumuksesta tehdä vielä yksi Bond-elokuva. Edellisen elokuvan, Spectren, pressikiertueella Craig oli ilmaissut monesti haluttomuutensa jatkaa Bondina. Yksi näyttelijän kuuluisimmista letkautuksista oli: ”Mieluummin viiltäisin ranteeni”, kun toimittaja kysyi Craigilta, aikooko hän tehdä vielä viidennen Bondin.

Kaikki eivät innostu naispuolisesta Bondista

Kerroimme aiemmin, että uusimmassa No Time To Die -elokuvassa James Bond on eläköitynyt, ja hänen 007-nimikkeensä on siirtynyt Lashana Lynchin, 31, esittämälle hahmolle. Hänestä on jopa huhuttu tulevan Bondin roolin manttelinperijä. Tämä tekisi hänestä, ei vain ensimmäisen naispuolisen, vaan myös ensimmäisen tummaihoisen Bondin.

Kaikki eivät ole niin innoissaan ehdotuksista, että Bondin rooliin hyppäisi naispuolinen näyttelijä. Muun muassa englantilainen näyttelijä Joanna Lumley, 73, on kritisoinut asiaa.

- Ian Fleming näki erityistä vaivannäköä kuvaillessaan James Bondia. Fleming oli mies, joka loi hahmon 50-luvun alussa. Bond on tietyn pituinen ja hoikkarakenteinen brittimies, jolla on jopa julman näköiset kasvot. On minusta outoa, että hänestä halutaan tehdä nainen, Lumley kertoi Metro-julkaisulle.

- Luokaa toki uusi hahmo, joka työskentelee M16:lle. Kirjoittakaa uusi, mutta älkää lähtekö mukaan tähän tylsään juttuun, että hahmo olisi James Bond.

Lue myös: Uuden James Bond -leffan nimi paljastettiin - jatkaa hyväksi havaittua linjaa

Lue myös: Bohemian Rhapsody -tähti on seuraava James Bond -pahis - "En malta odottaa"

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Emilia Clarke tienaa huimia summia hittisarjasta - palkka saa sanattomaksi

Lähde: Mirror ja Vanity Fair

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat