Kuva: AOP

Lady Gaga kokonaan pinkissä lookissa - vilautteli sääriään ystäviensä hääjuhlassa

20.11.2019 21:45 - Lauri Kujanpää

Gaga yhdistettiin vuoden alussa Bradley Cooperiin.

Supertähti Lada Gaga, 33, oli panostanut asuunsa, kun osallistui ystäviensä hääjuhlaan.

Gaga oli värjännyt hiuksensa pinkeiksi sekä sonnustautunut upeaan vaaleanpunaiseen mekkoon, joka villautteli varsinkin hänen säihkyviä sääriään. Gaga oli jakanut juhlista kuvia Instagram Stories -osiossaan ja useat fanit olivat levittäneet niitä sosiaalisessa mediassa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Gaga kuvassa oikealla)

(kuva: Instagram)

Gaga antoi vastikään Elle-lehdelle haastattelun, jossa haastattelijana toimii toinen vahva nainen Oprah Winfrey, 65. Kaksikon puhe oli kääntynyt muun muassa viime vuoden hittielokuvaan A Star Is Born, jossa Gaga näytteli naispääosaa.

Elokuvan ohjasi ja siinä miespääosaa näytteli Bradley Cooper, 44, ja kaksikon rakkaustarina vakuutti ihmiset valkokankaalla niin täysin, että kaksikko oli villien suhdehuhujen pyörteissä pitkään. Asiaa ei auttanut se, että molemmat myös erosivat suhteistaan huhumyllyn pyöriessä.

Lady Gaga kommentoi Oprahille, että kyseinen esitys meni tismalleen käsikirjoituksen mukaan.

- Suoraan sanottuna lehdistö on aika hölmöä. Mehän kuvasimme rakkaustarinan. Totta kai halusin näyttelijänä, että ihmiset uskovat meidän olevan rakastuneita. Halusimme ihmisten tuntevan sen rakkauden myös Oscar-gaalassa. Halusimme, että se läpäisee kameran ja kulkeutuu jokaiseen televisioon, josta gaalaa katsottiin. Työskentelimme kovaa sitä varten päivien ajan. Suunnittelimme koko homman, ja se toteutettiin performanssina.

Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Lady Gaga nähtiin pusuttelemassa uutta miestä - kuva

Lue myös: Lady Gaga kommentoi Bradley Cooper -huhuja: "Taisimme tehdä hyvää työtä"

Lue myös: Lady Gaga puhui erostaan ensimmäistä kertaa julkisuudessa

Kilpailut

Uusimmat