Kuva: AOP

Sinkkuna viihtyvän Arttu Lindemanin tuore video jakoi mielipiteet: "Epäreilu naisia kohtaan"

25.11.2019 17:15 - Henna Koste

Arttu Lindeman listasi syitä, miksi kannattaa pysyä sinkkuna.

Räppäri ja tubettaja Arttu Lindeman, 23, avasi syksyllä taustoja sille, miksi luovutti Selviytyjät-kilpailussa. Tuoreella videollaan mies avaa syitä siihen, miksi on hyvä pysytellä sinkkuna. Hän pohjustaa, että monet nuoret kokevat paineita sinkkuna olemisesta. Mies korosti, että tällä kertaa kohdat koskevat vain heterosuhteita. 

- Itsehän olen ollut sinkkuna nyt pari vuotta, sitä ennen seurustelin pari vuotta, ennen sitä olin 13-vuotias, Lindeman naurahtaa. 

Lindeman listaa sinkkuuden hyväksi puoleksi muun muassa sen, ettei tarvitse kysellä asioihin lupia keneltäkään sekä sen, että lähteminen sujuu aina ilman odottelua juuri oman aikataulun mukaan. Videota on kommentoitu kiivaasti. Moni on kehunut sitä ja kertonut nauraneensa antaumuksella, mutta myös vastareaktioilta ei vältytty. 

"Wtf, mitä ihmettä mies, ehkä oot niin nirso, ettet saa naista"

"Oot hyvä tyyppi ja sulla on kivat jutut (yleensä), mutta tää video oli nyt vähän epäreilu naisia kohtaan. Videon nimestä päätellen ajttelin, että tossa ois juttuja, mitkä sopis miehille ja naisille, mutta ois pitänyt ehkä miettiä uudestaan, kun videon tekee mies. Herää vaan kysymys, että "Miks mies ja nainen ei voi olla saman arvosia? Ja jos nainen haluaa viettää aikaa yhessä niin pitääkö sen miehen olla just sillon menossa kattoo lätkää?" Mustasukkasuus tulee siitä kun naisesta tuntuu siltä, että ei riitä ja että se mies ei halua olla yhdessä."

"Tän videon nimi pitäs olla "valitan 15 minuuttia naisista"

Lue myös: Arttu Lindeman laihtui näkyvästi - katso ennen ja jälkeen -kuvat

Kilpailut

Uusimmat