Kuva: Henna Koste

Tänään tv:ssä: Elokuvaohjaaja yritti saada Anne Kukkohovin eroamaan miehestään - ex-pari muistelee

28.11.2019 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa ex-pariskunta kertoo, miten jopa varatut miehet vikittelivät Annea heidän avioliittonsa aikana.

Maria Veitola, 46, yökyläilee tällä kertaa Anne Kukkohovin, 49, luona. Kauneusyrittäjä vie Veitolan myös Supermood-yrityksensä toimistolle, missä tavataan myös Annen ex-mies Joni Kukkohovi. Myös Joni työskentelee Supermoodilla.

- Avioliitto päättyi, mutta koen, että olemme silti kumppaneita, Joni Kukkohovi tiivistää kaksikon suhteen.

Joni kertoo ohjelmassa, millaisia lähestymisiä Anne sai muilta miehiltä, jopa varatuilta ja perheellisiltä, pariskunnan yhteisen taipaleen aikana. Hän kertoo, että Annea vikiteltiin sosiaalisessa mediassa, puhelinsoitoilla ja tekstiviesteillä jatkuvasti. Ex-pari muistelee erityisesti nimeltä mainitsematonta elokuvaohjaajaa, joka pommitti Annea soitoilla ja tekstiviesteillä. Tilanne kulminoitui, kun pariskunta oli yhdessä syömässä ja Joni päätti lopulta vastata ohjaajan Annelle suuntaamaan puheluun.

- Vastasin puhelimeen ja sanoin, että kuulkaas nyt taiteilija, sovitaanko niin, että jätät nyt Annen rauhaan ja keskityt muihin naisiin. Muuten meidän pitää eskaloida keskustelu toiselle tasolle, Joni Kukkohovi muistelee.

Jaksossa Anne Kukkohovi lisäksi kertoo muun muassa äitinsä kuolemasta ja sinkkuelämästään.

Yökylässä Maria Veitola
21.00
MTV3

Lue myös: Me Naiset: Ero vei Anne Kukkohovin syviin vesiin: "En poistunut kotoani viikkokausiin"

Lue myös: Opettaja ahdisteli Anne Kukkohovia ja raiskasi 8-vuotiaan kaverin: Pedofiilien tuomiot liian pieniä!

Kilpailut

Uusimmat