Kuva: AOP

Laulajatähti Beyoncé kommentoi raskaushuhuja: "Jättäkää munasarjani rauhaan!"

10.12.2019 21:15 - Milena Raappana

Beyoncé on ärsyyntynyt jatkuviin kysymyksiin perheenlisäyksestä.

Supertähti Beyoncé, 38, joutuu usein raskaushuhujen kohteeksi. Uutisoimme elokuussa, miten hänen kuvansa sosiaalisessa medissa saivat fanit spekuloimaan tähden odottavan perheenlisäystä.

Elle-lehti haastatteli muun muassa Crazy In Love -megahitin tekijää ja kertoi artikkelissa vihaavansa kyselyitä hänen raskaudestaan. Hänellä on kolme lasta - seitsemänvuotias Blue Ivy ja kaksivuotiaat kaksoset Rumi ja Sir - miehensä räppäri Jay Z:n, 50, kanssa. 

- Jättäkää munasarjani rauhaan! Beyoncé, koko nimeltään Beyoncé Giselle Knowles-Carter, sanoi haastattelussa. 

Tähti kärsi ennen ensimmäisen lapsensa Blue Ivyn syntymää keskenmenon, joka sai hänet katsomaan menestystä ja menetystä uudella tavalla. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Opin, että kaikki tuska ja menetys on itseasiassa lahja. Keskenmeno opetti, että minun täytyy olla ensin äiti itselleni, jotta voin olla sitä jollekin toiselle. Sitten sain Bluen ja tarkoitukseni etsinnästä syventyi, Beyoncé kertoi Ellelle. 

Vaikka laulajaa ärsyttää, että häneltä jatkuvasti kysellään uudesta pienokaisesta, hän vähät välittää ulkonäkönsä kritisoijista.

- Lapset ja aikuistuminen ovat opettaneet minua arvostamaan itseäni yli fyysisen olemukseni ja ymmärtämään, että olen enemmän kuin tarpeeksi aivan sama, missä elämäntilanteessa olen. Se, ettei välitä p*skaakaan muiden mielipiteistä, on kaikista vapauttavinta, tähti täsmentää.

Lue myös: Beyoncé on lapsuuskuvassaan täydellinen kopio Blue Ivy -esikoisesta, fanit: ”Todellakin kaksoset!"

Lue myös: Kuin mini-Beyoncé! Supertähden 7-vuotiaan tyttären tanssiesitys ihastuttaa, katso video

Lähteet: Elle, Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat