Kuva: AOP

"Vuosikymmenen alussa olin kuusivuotias" - Millie Bobby Brown herkisti faninsa lapsuusvideollaan

05.01.2020 10:15 - Milena Raappana

Tähden kuluneet kymmenen vuotta ovat olleet melkomoista myllerystä ja nousukiitoa täynnä.

Näyttelijä Millie Bobby Brownilla, 15, on ollut melkomoinen vuosikymmen takana, jonka aikana hän kasvoi huippusuosituksi tähdeksi. 

Millie peilasi kulunutta kymmentä vuotta Instagram-päivityksessään, jossa hän jakoi kaksi videoklippiä itsestään seitsemän vuoden ikäisenä laulamassa Adelen Someone Like You -kappaletta. Yli 3,2 miljoonaa tykkäystä keränneessä päivityksessä tähti kirjoittaa:

"Tämän vuosikymmenen alussa olin kuusivuotias. Kävin koulua. Pakotin luokkani kuuntelemaan lauluania 24/7. Tuskin edes mietin, missä olisin tämän vuosikymmenen lopussa."

Millie summaa kuvatekstissään, miten vuonna 2013 löysi intohimonsa esiintymiseen ja kahden seuraavan vuoden aikana hän aneli alan ammattilaisia uskomaan hänen kykyihinsä. Ja vuonna 2015 Millien ura lähti lentoon Netflixin ja Duffer Brothersin Stranger Things -sarjan myötä. 

"Siitä lähtien olen ollut ympäri maailmaa tapaamaassa teitä. Tavannut kaikista aidoimpia ihmisiä. Kasvanut ja oppinut monia asioita. Täytän pian 16 vuotta ja voin itsevarmasti sanoa, että elän unelmiani. Tätä haluan jokaiselle nuorelle ihmiselle tällä hetkellä. Kiitos kaikille teidän tuestanne. Rakastan teitä ikuisesti."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näyttelijän fanit ovat rakastuneet hänen päivitykseensä. Moni on pakahtunut pienen Millien lauluun ja esiintymiseen ja herkistynyt aidosta ja rehellisestä kuvatekstistä. Päivityksen kommentit ovat täyttyneet kannustavista ja tukevista viesteistä. 

"Olet saavuttanut niin paljon. Olemme sinusta uskomattoman ylpeitä. En malta odottaa, miten paljon enemmän pystyt tekemään ensi vuosikymmenenä. Tulet ehdottomasti naulaamaan sen."

"Minä... itken."

"Olen tunteellinen. Aina ylpeä sinusta, ei vain siksi, mitä uskomattomia asioita olet saavuttanut, vaan sen takia, miten kauniiksi, voimaakkaaksi ja inspiroivaksi ihmiseksi olet tullut. En malta odottaa, että saan viettää seuraavan vuosikymmenen kanssasi. Rakastan sinua Millie, jatka kasvamista ja ole aina oma itsesi."

Lue myös: Millie Bobby Brownin video oudosta taidostaan kummastuttaa faneja: 'Uusi Stranger Things -monsteri'

Lue myös: Fanit kauhuissaan Stranger Things -tähden somevideosta kulissien takaa - "Tuo on julmaa"

Lue myös: 15-vuotias tähtinäyttelijä tienaa järjettömiä summia - yhdestä jaksosta yli 200 000 euroa

Kilpailut

Uusimmat