Kuva: AOP

Jennifer Anistonin reaktiot Brad Pittin puheen aikana viihdyttivät somessa: 'Ansaitsisi palkinnon'

07.01.2020 17:45 - Milena Raappana

Brad Pittin Golden Globe -palkintopuheen aikana kamerat suuntautuivat tähden entiseen kumppaniin Jennifer Anistoniin.

Maanantaina 6. tammikuuta juhlistettiin elokuva- ja tv-alan vuotuista Golden Globe -palkintogaalaa. Yksi viihdemaailman kiinnostavimmista gaaloista tarjosi viihdykettä myös kotikatsomoon etenkin näyttelijä Brad Pittin, 56, palkintopuheen aikana. 

Pitt voitti palkinnon parhaasta sivuroolin esityksestä Once Upon a Time in Hollywood -elokuvasta. Puheen aikana kamerat suuntautuivat näyttelijän entisen puolison Jennifer Anistonin, 50, reaktioihin, jotka ovat herättäneet hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

Anistonin kasvoilla näkyivät niin mutruiset huulet, keskittynyt ilme kuin naurahduskin hänen supatettuaan jotain näyttelijäystävälleen Reese Witherspoonille, 43. Frendit-tähden kasvoilta näkyi myös hieman kiusallinen virnistys Pittin sanoessa:

"Halusin tuoda äitini tänne, mutta en voinut, koska minun sanotaan tapailevan jokaista naista, jonka vieressä seison."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Anistonin ilmeet ovat olleet somekansan mieleen, ja moni on kiitellyt tilaisuuden kuvauksesta vastaavaa ohjaajaa, joka tarjoili mehukasta materiaalia katsojille. 

"Golden Globen ohjaajan pitäisi voittaa Golden Globe pannatessaan (kameran liikuttaminen sivusuunnassa) Jennifer Anistoniin Brad Pittin palkintopuheen aikana."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jennifer Aniston ansaitsisi Golde Globe -palkinnon hänen esityksestään Brad Pittin puheen aikana."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Katsoin juuri Brad Pittin Golden Globen palkintopuheen. Kun he kuvasivat yleisöä, Jennifer Aniston kyynelehti. Olenko ainoa, joka on edelleen #TeamJen kaikkien näiden vuosien jälkeen?"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pitt ja Aniston olivat naimisissa viiden vuoden ajan, mutta erosivat myrskyisästi vuonna 2005. Viime aikoina mediassa on spekuloitu, voisiko kaksikko mahdollisesti olla palaamassa takaisin yhteen. Näyttelijätähdet on bongattu samoista tilaisuuksista juhlimassa yhdessä, eikä pienimmätkään merkit Pittin ja Anistonin kemiasta jää huomaamatta somekansalta.

Cosmopolitan muun muassa uutisoi Anistonin tykkäilevän Pittin Instagram-kuvista. Elle-julkaisu taas kertoi Pittin osallistuneen viime kuussa entisen vaimonsa joulujuhliin ja olleen toiseksi viimeinen vieras, joka poistui paikalta. 

Us Weeklyn haastattelema salainen lähde kuitenkin vakuutti tähtinäyttelijöiden olevan vain ystäviä. 

- Bradilla ja Jenillä on mahtava yhteys, joka saattaa vaikuttaa välillä flirttailulta. He tykkäävät toistensa huumorintajusta ja heillä on toisiinsa tarttuva energia, kun he tapaavat, mutta he vakuuttavat asioiden olevan puhtaasti platonisia eikä mitään sen enempää, näyttelijöille läheinen lähde kertoi. 

Lue myös: Brad Pitt muistelee eksäänsä Jennifer Anistonia lämmöllä - "Mahdollisuus työskennellä yhdessä"

Lue myös: Jennifer Aniston avioeroon johtaneista kuvauksista - "Toivoin, että heillä tulee olemaan hauskaa"

Lähteet: Cosmopolitan, Elle, Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat