Kuva: AOP

Brad Pitt murjaisi vitsin prinssi Harrysta - Williamin ja Katen reaktio huvitti somessa

04.02.2020 13:15 - Milena Raappana

Brad Pitt oli kirjoittanut BAFTA-gaalaan vitsikkään palkintopuheen, joka pureutui Britannian ympärillä velloviin draamoihin.

Sunnuntaina juhlittiin British Academy Film Awards -gaalaa, jossa näyttelijä Brad Pitt, 56, voitti palkinnon parhaan miessivuosan näyttelemisestä Once Upon a Time in Hollywood -elokuvasta. 

Gaalaan osallistuivat myös Britannian kuningasperheestä prinssi William ja Cambridgen herttuatar Catherine, joiden ilmeet olivat näkemisen arvoiset, kun Pitt murjaisi vitsin prinssi Harrysta tosin näyttelijä Margot Robbien välityksellä.

Pitt itse ei päässyt gaalaan paikalle vedoten perhesyihin, joten Robbie otti palkinnon hänen puolestaan vastaan ja luki hänelle valmiiksi kirjoitetun puheen lavalla. 

- Hei Britannia. Kuulin, että sinusta tuli juuri sinkku. Tervetuloa kerhoon! Toivotan sinulle kaikkea hyvää avioeron sovitteluun, puheessa sanottiin ja viitattiin Pittin omaan avioeroon Angelina Joliesta ja Britannian brexitiin. 

Pitt kiitteli puhessaan hänelle annetusta äärimmäisestä kunniasta, minkä jälkeen hän jatkoi vitsailuaan tällä kertaa kohteenaan prinssi Harry. 

- Hän aikoo nimetä tämän Harryksi, koska hän on todella innoissaan tuodessaan sen kanssaan takaisin Yhdysvaltoihin. Ei minun sanojani, vaan hänen, Robbie päätti Pittin kirjoittaman puheen ja viittasi pystin kantavan nimeä Harry.

Samaan aikaan kamerat kääntyivät kohti prinssi Williamia ja herttuatar Catherinea, jotka nauroivat ja taputtivat vitsille. Moni on kuitenkin nähnyt tv-ruuduista välittyvän pienen kiusallisuuden pilkahduksen. 

Tilannetta ja prinssi Williamin reaktiota on kuvailtu muun muassa seuraavilla meemeillä Twitterissä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Brad Pitt on paras! Harryn nimen tuominen esiin oli huikeaa!"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voit katsoa koko puheen ja kuninkaallisen parin reaktiot alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Leonardo DiCapriolla on suloisen romanttinen lempinimi Brad Pittille: "Se on hieman hämmentävä"

Lue myös: Some sekosi Jennifer Anistonin ja Brad Pittin yhteiskuvasta: "Sydämeni sulaa"

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat