Kuva: AOP

Oscar-gaalassa muisteltiin kuolleita - yleisö reagoi monen mielestä epäkunnioittavasti, katso video

11.02.2020 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Yleisön tapa antaa aplodeja on nostettu monessa somekommentissa esiin.

Sunnuntaisessa Oscar-gaalassa paitsi palkittiin viime vuoden suurimpia elokuvatapauksia, myös tehtiin kunniaa edellisen vuoden aikana menehtyneille elokuva-alan tähdille ja merkittäville taustavaikuttajille. Kirjoitimme aiemmin, että tämä show’n osio nostatti kritiikkiä, sillä esimerkiksi näyttelijä Luke Perrya ei muistettu lainkaan.

Kyseinen kuolleidenmuisteluosuus on herättänyt myös toisenlaista kritiikkiä. Osion YouTube-videon kommenteissa monet ovat nostaneet esiin sen, miten paikalla ollut gaalayleisö taputti vain tietyille kuvaruudulle ilmaantuneille nimille.

”Miksi he taputtavat vain noin valikoidusti? Niin epäkunnioittavaa”, on yksi kommentoinut.

Yleisö oli hyvin epäkunnioittava, koska he taputtivat vain joillekin. Heidän ei olisi pitänyt alun pitäenkään taputtaa kenellekään”, kommentoi puolestaan toinen.

”Yleisöä olisi pitänyt opastaa taputtamaan vasta aivan lopussa. Tuo valikoiva taputtaminen sai minut hermostumaan”, on myös kirjoitettu.

Kyseisessä osuudessa musiikista vastasi Billie Eilish, 18, joka lauloi veljensä Finneas O’Connellin, 22, säestämänä Beatlesin Yesterday-kappaleen. Billie Eilish herätti gaalassa huomiota reaktioillaan, jotka viihdyttivät nettikansaa.

Voit katsoa Oscar-gaalan In Memoriam -osuuden alla olevalta videolta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Keanu Reevesin seuralainen Oscar-gaalassa räjäytti netin: "Parasta, mitä tulet tänään näkemään"

Lue myös: Lapsitähti salakuljetti Oscar-gaalaan omat eväät - some hykerteli paljastukselle: "Mikä söpöläinen"

Kilpailut

Uusimmat