Kuva: AOP

Tiedätkö, mikä on Kardashianeiden kirous? Nettikansan teoria pätee etenkin koripallotähtiin

17.03.2020 22:15 - Milena Raappana

Kirouksen sanotaan lähteneen liikkeelle vuonna 2007 Kim Kardashianin ja amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Reggie Bushin suhteesta.

Nettikansa on keksinyt Kardashian-Jenner-klaanista teorian, joka kulkee nimellä Kardashianeiden kirous. 

Tiivistettynä teoria väittää, että seurustelusuhteella jonkun sisaruskatraan jäsenen kanssa on merkittäviä negatiivisia vaikutuksia kumppanin elämään ja voi jopa tuhota uran. Kylie Jenner, 22, kommentoi kirouksen läsnäoloa GQ-julkaisulle vuonna 2018 ja sanoi sen johtuvan perheen kuuluisuudesta.

- He tulevat eivätkä pysty käsittelemään sitä. Mutta se ei koske vain miehiä - se koskee ystäviä, ihmisiä, jotka eivät tiedä, miten käsitellä asioita. Negatiivisuutta. On paljon ihmisiä, jotka rakastavat meitä, mutta on myös suuri joukko ihmisiä, jotka eivät pidä meistä, Jenner kuvaili. 

Sisarukset ovat seurustelleet useiden henkilöiden kanssa, mutta rakkaus on kohdistunut yllättävään moneen urheilijaan ja etenkin koripalloilijaan. Kokosimmekin listauksen Kardashianeiden kuuluisimmista karikolle ajautuneita suhteista urheilumaailman tähtiin.

Listalta löytyy myös Kim Kardashianin ja Reggie Bushin suhde, jonka sanotaan aloittaneen Kardashianeiden kirouksen ja siitä lähtien seuranneen tosi-tv-perheen ja uskomattoman monen urheilijan suhdetta. 

Khloé Kardashian ja Rashad McCants

(kuva: AOP)

Pari deittaili vain pari kuukautta vuoden 2008 joulukuusta tammikuuhun 2009. Entinen NBA-pelaaja Rashad syytti Cosmopolitanin mukaan Khloéta uransa laskusuhdanteesta. Pian tämän jälkeen Khloé pisti hynttyyt yhteen koripallopelaaja Lamar Odomin kanssa.

Khloé Kardashian ja Lamar Odom

(kuva: AOP)

Kuukauden deittailun jälkeen Khloé ja Lamar menivät naimisiin syyskuussa 2009. Kaksikko viihtyi yhdessä useamman vuoden ajan, mutta vuoden 2013 lopussa Khloé jätti avierohakemuksen. Hakemus kuitenkin pantiin jäihin siinä vaiheessa, kun Lamar löydettiin tajuttomana bordellista vuonna 2015. Näin Khloé pystyi tekemään päätöksiä entisen NBA-tähden hoidosta. Heidän eronsa tuli virallisesti voimaan 2016. 

Lamarin ura käytännössä päättyi vuonna 2013, vaikka hän pelasikin 2014 hetken Euroopassa ja sai sopimuksen Yhdysvalloissa New York Knicksin kanssa. Hän ei kuitenkaan pelannut seurassa yhtäkään peliä.

Khloé Kardashian ja James Harden

Kaksikko seurusteli 2015 heinäkuusta eteenpäin noin vuoden verran. Eron jälkeen James, joka on pelannut NBA:ssa vuodesta 2009 lähtien, sanoi, ettei suhteen mukana tullut julkisuus antanut hänelle mitään eikä hän kaivannut Kardashianieden julkisuutta. Khloé kertoi, että Harden olisi pettänyt häntä. 

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson

(kuva: AOP)

Parin suhde alkoi vuoden 2016 syyskuusta ja he saivat yhdessä lapsen True Thompsonin. Auvoista rakkaudentäyteistä elämää ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun "pettäjä-ex"-tittelin saanut Tristan jäi kiinni hempeilystä Jordyn Woodsin kanssa, joka taas oli Khloén siskon Kylie Jennerin paras ystävä. 

Mediassa ryvettyneellä Tristanilla on yhteishuoltajuus Khloén kanssa ja vaikka moni aavistelee kaksikon palaavan yhteen, he julkisuudessa Khloén mukaan ovat vain ystäviä ja huolehtivat yhdessä lapsestaan. 

Kim Kardashian ja Reggie Bush

(kuva: AOP)

Reggie oli poikkeus koripalloilijoihin rakastuvassa sisaruskatraassa, sillä hän pelasi ammatikseen amerikkalaista jalkapalloa. Kim ja Reggie seurustelivat suurinpiirtein vuodesta 2007 eteenpäin kolmen vuoden ajan, vaikkakin pitivässä välissä tauon. 

Suhde päättyi Kimin mahdottoman kiireiseen aikatauluun, joka oli Reggielle liikaa. Cosmopolitanin mukaan pari erosi melko hyvissä väleissä vuonna 2010. Pian tämän jälkeen Kim liitettiin jalkapalloilija Cristiano Ronaldoon, sillä heidät oltiin nähty pusuttelemassa Espanjan-matkalla. Ehkä kyseessä oli lomaromanssi, sillä suhteesta ei syntynyt sen vakavampaa. 

Kim Kardashian ja Kris Humphries

(kuva: AOP)

Kim ja NBA-pelaaja Kris rakastuivat vuonna 2010 ja olivat naimisissa ikoniset 72 päivää. Kaksikon häistä tehtiin kaksi osaa Keeping Up With The Kardashians -ohjelmaan, mutta pian tämän jälkeen Kim jätti avioerohakemuksen vuoden 2011 lokakuussa. Kiistainen eroprosessi saatiin sovittua vuonna 2013. 

Kendall Jenner ja Blake Griffin

Sisaruskatraan toiseksi nuorimmainen on yhdistetty useampaan koripalloilijaan, kuten Chandler Parsonsiin, D'angelo Russelliin, Jordan Clarksoniin ja Ben Simmonsiin, mutta suhde Blake Griffinin kanssa kesti kuukauden sijaan noin yhdeksän kuukautta.

Pari deittaili elokuusta 2017 huhtikuuhun 2018. Suhteen aikana Kendall kommentoi Voguelle olevansa onnellinen ja Griffinin olevan "todella mukava". Kuitenkin kaksikon lähtiessä eri teille he välttelivät toisiaan Coachella-festivaaleilla eli ero ei välttämättä tapahtunut sulavasti. 

Lue myös: Khloé Kardashian vaivaantui haastattelussa - "Mitä voin sanoa?"

Lue myös: Khloé Kardashianin ex-miehen kirjoitus suututti fanit: "Miksi kiusaat Khloéta?"

Lähteet: Cosmopolitan, GQ, Vogue

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat