Kuva: AOP

Somekansalla on erikoinen pyyntö Cats-elokuvan tekijöille: 'Julkaiskaa peräaukollinen versio'

21.03.2020 12:15 - Milena Raappana

Nettikansan pyyntö nousi käsikirjoittaja Jack Wazin twiitistä ja aihetunniste #ReleaseTheButtHoleCut lanseerauksen jälkeen.

Viime vuoden huonoimman elokuvan tittelin saanut Cats-elokuva on noussut erikoisesta syystä sosiaalisen median keskustelunaiheeksi. 

HuffPost-julkaisu uutisoi kaiken lähteneen liikkeelle käsikirjoittaja Jack Wazin twiististä, jossa hän kertoi visuaalisen tehosteiden tuottajana työskentelevän ystävän ystävän saaneen marraskuussa pestin, jossa hänen piti viimeistellä Cats-elokuvaan 400 efektiä. 

"Hänen koko työnsä oli poistaa CGI-teknologialla tehdyt peräaukot, jotka oltiin lisätty muutama kuukausi aiemmin. Mikä tarkoittaa, että jossain tuolla on versio Cats-elokuvasta peräaukoilla", Waz kirjoitti.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämän jälkeen hän lanseerasi aihetunnisteen #ReleaseTheButtHoleCut eli suomennettuna "julkaiskaa peräaukko leikkaus". Vaikka Wazin twiitin todenperäisyyttä ei pystytä kertomaan, Twitterissä kyseinen aihetunniste alkoi trendata ja somekansa vaatia parjatusta elokuvasta versiota, jossa kissoilta löytyisi peräaukot. 

"Yhteiskuntamme on romahtamassa, maailmamme horjuu äärimmäisen kaaoksen reunalla. Olkaa kilttejä, tarvitsemme tätä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kieltäydyn katsomasta tätä elokuvaa ennen kuin peräaukot ovat palautettu."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sain juuri tietää, että Cats-elokuvasta on mahdollisesti "peräaukollinen leikkaus". En tiedä miksi, mutta se on ainoa versio, jonka oikeasti haluaisin nähdä. Välitöntä komediaa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mieti, että olet työskennellyt niska limassa yliopiston läpi valmistuaksesi CGI-tekijäksi. Lopulta saat työn Hollywoodissa ja sitten yhtenä päivänä sinut palkataan piirtämään 400 kissän peräaukkoa ja sitten, SITTEN, joku tulee ja pyyhkii kaikki peräaukkosi pois."

Jos päivitystä ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cats-elokuvaan on tehty useita muokkauksia, joten siinä mielessä Wazin esiintuoma peräaukollinen versio leffasta voisi olla mahdollinen. Esimerkiksi elokuvan näyttelijä Jason Derulo kertoi, että hänen alakertaansa editointiin elokuvan jälkikäsittelyssä. Näyttelijä nosti aiheen esille sen jälkeen, kun hänen julkaisema vähäpukeinen Instagram-päivityksensä joutui poistetuksi housuissa näkyvän pullotuksen takia. 

Jopa elokuvan julkaisun jälkeen Cats-elokuvan yksityiskohtia muokattiin ja elokuvateattereihin tuotiin ensi-illan jälkeen paranneltu versio. 

Lue myös: Cats-elokuvasta tulossa megaluokan floppi - jopa Charlien enkelit jää kakkoseksi

Lue myös: Illan persoonallisimmat asut! James Corden ja Rebel Wilson pukeutuivat kissoiksi Oscar-gaalaan

Lähde: HuffPost

Kilpailut

Uusimmat