Kuva: AOP

Laulajatähden haaroväli joutui taas sensuurin kohteeksi, tällä kertaa elokuvassa: "Olen 125% varma"

18.12.2019 10:15 - Milena Raappana

Laulaja Jason Derulon sukuelimet ovat joutuneet sensuurin kohteeksin niin Instagramissa kuin hänen tähdittämässään Cats-elokuvassa.

Laulaja-näyttelijä Jason Derulosta, 30, kertovat uutisotsikot ovat viime aikoina pyörineet hänen haarovälinsä ympärillä.

3. tammikuuta 2020 elokuvateattereihin tulevassa Cats-musikaalielokuvassa näyttelevä Derulo joutui Instagramin sensuurin kohteeksi pariinkin kertaan, kun hän julkaisi itsestään vähäpukeisen kuvan. Lihaksikkaan ylävartalon lisäksi otoksessä silmiinpistävää oli laulajan housuissa näkyvä pullotus. 

Päivityksen poistaminen Instagramista tuohdutti Deruloa sen verran, että hän postasi Instagramin ilmoituksen yhteisön sääntöjen rikkomisesta kuvatekstillä: 

”Mitä h*lvettiä tarkoitatte? Minulla on alushousut jalassa… En voi mitään koolleni…”

Tuokin päivitys lopulta poistettiin, joten Derulo päätti päivittää kuvan uudestaan, mutta muokkasi peniksensä päälle patongin ja kysyi kuvatekstissä, onko kyseinen otos edellistä parempi. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmeisesti Instagram hyväksyi patongilla varustetun otoksen, mutta tähden haaroväli joutui sensuurin kohteeksi toisaalla. Derulo kertoi yhdysvaltalaisen talk show -juontaja Andy Cohenin haastattelussa, että hänen sukuelimensä häivytettiin myös Cats-elokuvasta, jossa hänellä oli yllään tiukat trikoot. 

- Kyllä, he käyttivät CGI-teknologiaa sen poistamiseen. Huomasin sen kyllä, Derulo naureskeli. 

Hän oli omien sanojensa mukaan yllättynyt editoinnista ja oli 125 prosenttia varma, että elokuvan tekijät käsittelivät hänen peniksensä pois. 

CGI-teknologian eli tietokoneella luodun grafiikan käyttö Cats-elokuvassa on herättänyt järkytystä muutenkin. Näyttelijöistä on pyritty luomaan tekniikan avulla mahdollisimman kissamaisia, mikä on saanut elokuvan traileirin katsojat voimaan pahoin. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Vitsi, joka ei kuole koskaan? Meemi Jason Derulosta leviää jälleen somessa

Lue myös: Maailmantähdet laitettiin tanssimaan lasten tahtiin - lopputulos kaoottisen hauska

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat