Kuva: Shutterstock

Italialainen mies on elänyt eristyksissä 30 vuotta - 'Miten ette voi pysyä kotona kahta viikkoa?'

24.03.2020 18:45 - Ella Haura / ella.haura@bauermedia.fi

Mauro Morandi elää omavalintaisesti asuttamattomalla saarella ja jakaa nyt vinkit koronapandemian aikaiseen yksinoloon.

Italialainen Mauro Morandi, 81, muutti asumattomalle Budellin saarelle vuonna 1989, ja on siitä asti asunut eristyksissä muista. CNN uutisoi, että mies rantautui Välimeren saarelle kesken purjehdusretkensä. Tosielämän Robinson Crusoe ihmettelee ihmisten vaikeuksia jäädä kotiin koronapandemian aikana.

- Minua ei pelota asua täällä, huolestun lähinnä perheeni hyvinvoinnista. En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät noudata määräyksiä ja pysy kotona edes kahta viikkoa. Minä vietän kaikki talvet eristäytyneenä sisällä talossani, Morandi pohtii CNN:n haastattelussa.

Morandi työskenteli aiemmin opettajana, kunnes rakastui Budellin luontoon, ja päätti jäädä saarelle asumaan. Hän nukkuu yönsä vanhassa kivimökissä ja keskustelee aamiaisella ohilentävien lintujen kanssa.

CNN:n mukaan Morandilla kuluu aikaa puun hankkimiseen, ruoan valmisteluun ja kirjojen lukemiseen. Erakkomies viihtyy paikallaan saarella, sillä hän oivalsi omien sanojensa mukaan elämän suurimman matkan tapahtuvan ihmisessä sisällä. 

- En koskaan tunne itseäni yksinäiseksi, mies sanoo.

Morandilla löytyy keinoja myös tylsyyden lievittämiseen.

- Jos tylsistyn, vietän aikaa ottamalla kuvia rannoista ja maisemista. Sitten editoin otokseni ja jaan ne sosiaalisessa mediassa. Minulla on paljon seuraajia, Morandi kommentoi julkaisulle.

Morandilla on yli 40 000 Instagram-seuraajaa, ja hän on aktiivinen myös Twitterissä. Pääset katsomaan miehen julkaiseman Instagram-kuvan Budellin saaresta alta.

Jos julkaisu ei näy voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Koronapandemiasta tuli uusi leivonnaistrendi - söisitkö vessapaperi- tai viruskakkua?

Lue myös: Näyttelijäkaunotar ei suostunut kotikaranteeniin - fanit raivostuivat

Lue myös: Kalevauva.fi käänsi koronahitin suomeksi - kuuntele "Käsienpesulaulu"

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat